به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، درباره موجودات فضایی فیلمها و نوشتههای زیادی وجود دارد، اما هنوز هیچگونه شاهد و سند حاکی از وجود آنها در دست نیست. دانشمندان اخیراً راهی برای کمک به بشریت در شنیدن "صدای" به موجودات فضایی پیدا کرده اند.
در چند سال گذشته، متخصصان نجوم استفاده از طرح جدیدی را برای جستجوی حیات فرازمینی به نام METI (تبادل پیامها با هوش فرازمینی) آغاز کرده اند. این طرح شامل ارسال سیگنالهایی به فضای کیهانی است. دانشمندان آنها را به فضا میفرستند و هر تعداد از اشکال حیات هوشمند را که موجود باشد، به پاسخ دادن دعوت میکنند. برخی از متخصصان علوم نجومی معتقدند که احتمال پاسخ گرفتن از آنها بسیار زیاد است و فقط باید صبر و حوصله داشت.
نشریه دیلی استار مینویسد آخرین پیام از اسپانیا ارسال شده است. این پیام به سمت ستاره لوتن که ۱۲ سال نوری از خورشید فاصله دارد، ارسال شد. دو سیاره به دور این ستاره میچرخند که یکی از آنها قابل سکونت است. اما از آنجا که سیگنال خیلی دوری فرستاده میشود، در صورت وجود حیات در این سیاره، زودتر از سال ۲۰۴۲ به آنجا نخواهد رسید.
قابل توجه است که برخی از دانشمندان از دریافت پاسخ از موجودات فضایی میترسند، زیرا این ممکن است با تسخیر کره زمین منجر شود اما، طرفداران ارسال سیگنال به فضا معتقدند جای نگرانی نیست. آنها بسیار بیشتر نگران این واقعیت هستند که ممکن است موجودات فضایی پیامهای ارسالی از طرف انسانها را درک نکنند و در این رابطه سیگنالها کوتاهتر، واضحتر و خلاصهتر میشوند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/