وی بیان کرد: برخی از مردان دچار بیماری جنسی هستند. یعنی آنها میل شدیدی به شهوت رانی دارند و در زمره افرادی هستند که پرخواسته اند که این موضوع، مشکل بزرگی است.
کیهان نیا تصریح کرد: برخی از مردان مشکل سادیسم و همچنین خودآزاری دارند که نه تنها دیگران را اذیت میکنند بلکه از اذیت کردن دیگران نیز لذت میبرند که در این میان، افرادی هم هستند که از عقده، کینه و تنفر سرشار هستند و تمامی این ویژگیهای منفی ناشی از اتفاقهای بدی است که برای آنها رخ داده است و یا در خانوادهای متشنج بزرگ شده اند و یا در کودکی توسط پدر خود تنبیه شدیدی شده اند.
بنابراین، افرادی که زندگی ناسالمی داشته اند در گروه افرادی که به آنها ناسالم میگوییم هم قرار میگیرند.
وی گفت: در جامعه ما، شرایط اقتصادی مطلوب نیست و تورم، گرانی و تغییر قیمتها در حال افزایش است و این موضوع باعث فشار بیشتری روی افراد میشود که نتیجه آن موجب بروز خشم فروخورده این افراد و رنجشهای عمیق آنها میشود که در نتیجه، زور خود را روی هر کسی که از آنها ضعیفتر است پیاده میکنند.
بیشتر بخوانید
این روانشناس ادامه داد: در خصوص حوادث تلخی، چون قتل شیما ۱۶ساله باید دید که برخی از دختران چه اشتباهاتی مرتکب میشوند که در دام چنین مردانی میافتند چرا که عدهای از آنها مصرفی شده اند تا جایی که صرفا به لباس، اتومبیل و امکانات بهتر علاقه دارند که همین مصرفی شدن کار دستشان میدهد.
وی با اشاره به تفریحات ناسالم برخی از دختران افزود: عدهای از دختران هم هستند که تفریحات ناسالمی دارند و وارد برخی از سرگرمیهای غیراخلاقی میشوند که حتی این موارد میتواند منجر به اعتیاد آنها شود.
کیهان نیا بیان کرد: شنیدهها و اخبار در خصوص قتل این دختر نوجوان حاکی از این است که راننده تاکسی، این دختر خانم را سوار میکند و با آزار و اذیت، او را پنهان و پس از قتل، او را دفن میکند که اگر چنین موردی تایید شود باید توجه کرد که درواقع، این مرد، یک بیمار جنسی ناسالم است که مشکل اخلاقی دارد و این جنایت او ناشی از تمامی موارد مذکور است.
وی تاکید کرد: با توجه به بروز چنین جرائمی، توصیهای که میتوان به دختران جوان و همچنین زنان کرد این است که امروزه به دلیل تجمع جمعیت، حاشیه نشینی، فقر و در نتیجه افزایش جرم و جنایتهای ناشی از آنها بیشتر مراقب باشند تا در این مشکلات و تنگناها قرار نگیرند و به یاد داشته باشند که با افزایش جمعیت و مشکلات اقتصادی و به دنبال آن، تکنولوژی و تغییر سبک زندگی ها، خطر جرم و جنایت بیش از پیش وجود دارد و آنها نیز به عنوان گروه آسیب پذیر بیشتر در معرض این موارد تلخ قرار میگیرند.
این روانشناس با اشاره به نقش مهم رسانه ها برای جلوگیری از بروز اتفاقات این چنینی، خاطرنشان کرد: رسانههای دیداری، شنیداری و مکتوب باید مردم را در خصوص این مسائل آگاه کنند تا چنین اتفاقهای تلخ و ناگواری برای مردم به ویژه گروه آسیب پذیر جامعه رخ ندهد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
اجبار در دین و پوشش،عادلانه نبودن قانون در ایران و اجرا نشدن همین قوانین ناقص و به طبع عدم رعایت قوانین توسط شهروندان،ناهنجاری های اجتماعی رو تشدید میکنه.
مسئولین امروز شهروندان قانون گریز و بی مسئولیت ،دیروز هستن و شهروندان قانون گریز و بی مسئولیت، مسئولین فردا هستن.
ولی عکس پیرمرد قاتل شطرنجی کرده اید.
دیگه به تاکسی هم نمیشه اعتماد کرد
مگه چند درصد بیمار روانی داریم؟
آخرش مشخص می شه که مثل بقیه قاتلین اصلا روانی نبوده
حالا بگید خب مردان نگاه نکنند ...خب نتیجه این جرف بی منطق میشه این همه بی عفتی که هر از گاهی عیان میشه ... حالا چگونه میشود جبران نمود؟!!!!!!!!!
حجاب مصونیت است .
در ثانی شاید همین تاکسی سوار شدن ساده برای این آقای روان شناس کمتر خطر داشته باشد تا یک دختر پانزده ساله
والا مرد بزرگ رو تا ماشین خفت می کنن گوشی و پولشو می گیرن اینکه به دختر نوجوان بوده
درست فرمودین
انچه که فراموش شده خدا و مبانی اعتقادی والهی است که درمان همه بیماریهاست