به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ فرزاد سهیلی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه گفت : حدود چهار هزار و ۲۰۰ دانش آموزان در مدارس استثنایی و مراکز مشکلات ویژه یادگیری و به شیوه تلفیقی-یادگیری مشغول تحصیل هستند.
او گفت : ۷۶ مرکز مدرسه، مرکز و کلاس زمیمه در استان کرمانشاه وجود دارد و حتی ۲ مدرسه در نقطه صفر مرزی پاوه در حال فعایت است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه افزود: در سال جاری ۳۲ هزار دانش آموز پایه اولی مورد تستهای غربالگری و سنجش و آمادگی جسمانی قرار گرفته اند.
سهیلی با اشاره به برنامههای آموزشی در دوران کرونا افزود: از زمان شیوع کرونا استان کرمانشاه جز اولین استانهایی بود که آموزش مجازی را در پیام رسانهای داخلی آغاز کرد و شبکه شاد برای تمام مدارس استثنایی راه اندازی شد.
او ادامه داد: بستههای آموزشی برای دانش آموزانی که دسترسی به اینترنت ندارند طراحی و تدوین شده و توسط معلمین یا پیک به درب منازل ارسال میشود و تعدادی از این بستهها در قصر شیرین، ثلاث باباجانی، پاوه و جوانرود به دانش آموزان تحویل داده شده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه با بیان اینکه چند طرح پیشنهادی از کرمانشاه در کشور اجرا شده است گفت: پویشهای صدای امید زندگی و نخلهای جاوید و اولین مهارت کده ناشنوایان چند مورد از این طرحها است و استان کرمانشاه به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شده است.
سهیلی افزود: اولین مدرسه مخصوص بیماران اوتیسم در کرمانشاه راه اندازی خواهد شد و زمین مورد نیاز نیز تأمین و با چند خیر برای ساخت آن صحبت شده است.
او ادامه داد: ۱۰ اتاق بازی برای دانش آموزان راه اندازی شده است که میتوانند با خیال راحت در آن به بازی مشغول شوند.
سهیلی گفت: پارسال یک میلیارد تومان از طرف اداره کل آموزش و پرورش برای ایاب و ذهاب دانش آموزان، ۸۰ میلیون تومان برای خرید وسایل توان بخشی و ۱۲۰ میلیون تومان برای کار درمانی، مشاوره و گفتار درمانی هزینه شده است .
انتهای پیام/د