دانشمندان با انجام برخی آزمایش‌ها راهی برای کاهش مرگ بیماران در اثر ابتلا به کووید ۱۹ را پیدا کردند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، مجله علمی Nutrients نتیجه آزمایش‌های دانشمندان را درباره کاهش مرگ بیماران کرونایی را منتشر کرد.

گروهی از کارشناسان یک سری آزمایش‌ها را انجام داده و دریافته‌اند که ویتامین C می‌تواند وضعیت بیماران کرونایی را بهبود بخشد. این ویتامین می‌تواند مرگ و میر در بیماران کرونایی را ۶۸ درصد کاهش بدهد.

ویتامین C  میزان مرگ و میر در بیماران کرونایی را تا ۶۸ درصد کاهش می‌دهد، این کاهش در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بسیار مشهود است. 

به عقیده پزشکان، تأثیر بالای ویتامین C برای حمایت از سیستم ایمنی بدن ضروری است.

این پژوهشگران تأکید می‌کنند اکثر بیمارانی که در بخش مراقبت‌های ویژه پذیرش می‌شوند، سطح بسیار کمی ویتامین C در خون دارند که می‌توان خوردن ویتامین C را در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا را اثبات کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار