اربابی بیان کرد: برخی از افراد در مهلت ۴۸ ساعته اقدام به پرداخت عوارض نمیکنند و از ساعت ۴۹ به بعد اقدام به پرداخت میکنند و بعد از ۲۴ ساعت و یا ظرف سه روز پیامک جریمه برای آنها ارسال میشود بنابراین مردم تصور میکنند که عوارض را پرداخت کرده و مشمول جریمه نمیشوند.
مجری عوارض آزادراههای کشور تصریح کرد: ابزارهای متنوعی برای پرداخت عوارض وجود دارد و مردم میتوانند از طریق اپلیکیشنها و وب سایت و کدهای دستوری و تعدادی کیوسکها که در بعد از عوارضیها وجود دارند اقدام به پرداخت عوارض کنند و در صورت بررسی عوارض خود میتوانند از سایت آنی رو هم استفاده کنند.
اربابی تاکید کرد: به طور مثال رانندگانی که از آزاد راه تهران-ساوه عبور کردهاند و ۴۸ ساعت بعد از دریافت پیامک اقدام به پرداخت نکنند جریمه خواهند شد. حتی اگر یک ساعت بعد از این مهلت اقدام به پرداخت کنند باز هم جریمه میشوند.
او در پاسخ به این سوال که بسیاری از متقاضیان بعد از ورود به اپلیکیشن پرداخت، عوارض از آنها کسر میشود، ولی باز هم پیامک جریمه دریافت کردهاند، گفت: چنین مشکلی تاکنون به ما اعلام نشده چراکه اگر رانندگان پیش از ۴۸ ساعت مبلغ را پرداخت کنند نباید جریمه شوند، اما اگر بعد از ساعت تعیین شده پرداخت کنند مبلغ جریمه برای آنها در نظر گرفته میشود.
اربابی تاکید کرد: در صورت پرداخت نکردن عوارض آزادراههای الکترونیکی در مهلت ۴۸ ساعت، اعمال قانون صورت میگیرد.
مجری عوارض آزادراههای کشور با بیان اینکه پرداخت عوارض از طریق اپلیکیشنها ممکن است در برخی از موارد با خطا روبهرو شود، گفت: هموطنان در صورت مشکل در پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهها با شماره ۶۳۴۶۸۵۳۱ تماس بگیرند و یا از طریق سامانه ۱۰۰۰۰۱۵۳۱ پیامک ارسال کنند.
او در پایان اظهار کرد: در صورت بررسی اگر دچار خطا شده باشیم به سرعت همکاران ما اقدام به رفع جریمه میکنند.
انتهای پیام/
البته موقعي كه عوارضي خلوته