به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی صحرایی مدیر عامل شرکت بورس و اوراق بهادار تهران در جمع خبرنگاران در رابطه با عرضه اولیه شرکت پتروشیمی بوعلی، اظهار کرد: این شرکت جزو زیر مجموعه های هلدینگ خلیج فارس است، به گونه که ۱۲ درصد از آن برای کشف قیمت در سامانه معاملاتی بورس عرضه شد همچنین نکته ای که باید اشاره کرد بیش از ۴.۵ میلیون نفر از سهامداران بازار سرمایه به خرید این سهام پرداختند، همچنین به سبب این عرضه ۱۴.۵ میلیارد تومان به ارزش بازار افزوده شد.
او در رابطه با اینکه آیا از این هفته به بعد شاهد عرضه های اولیه هرهفته خواهیم بود یا خیر؟ تصریح کرد: با توجه به شرایط بازار ما شرکت ها را در دست عرضه داریم که در این رابطه می توان به شرکت های دیرینگی ، طیور و سایر اشاره کرد.
مدیر عامل شرکت بورس و اوراق بهادار تهران تصریح کرد: هفته آینده ما شرکت اُپال کانیک را دست پذیرش داریم که اگر شرایط بازار خوب باشد برای کشف قیمت عرضه خواهد شد.
صحرایی در رابطه با وضعیت بازار و اینکه آیا باز هم ممکن است بازار با اُفت مواجه شود یا خیر؟ گفت: اصلاح قیمتی که طی چند ماه گذشته شاهد آن بودیم به دلیل عرضه های خردی بود که باید صورت می گرفت اما به دلایلی اتفاق نیافتاد که همین سبب تا در اواسط مرداد ماه با اُفت مواجه شویم ، اکنون قیمت ها در بازار سرمایه تثبیت شد.
او اظهار کرد: اکنون شاهد آن هستیم که بیش از ۹۰ درصد از معاملات به افراد حقیقی است که نسبت به سال های گذشته این اتفاق کم نظیر بوده است، نکته ای که باید به آن اشاره کرد علاوه برآنکه سهامداران باید با سرمایه مازاد وارد بازار شوند، از تک سهم بودن باید خود داری کنند.
مدیر عامل شرکت بورس و اوراق بهادار تهران بیان کرد : اگر بازار گردانی فرایندی بود که از ۲۰ شهریور ماه به صورت جد آغاز شد به گونه ای که بیشتر ناشران ما آن را عملی کردند همان گونه که شاهد مسئله بازار گردانی به مرور در حال بهتر شدن است.
او تصریح کرد: بازار گردانی از آنجایی که یک امر سود آور و به نقد شوندگی کمک می کند به همین حجم آن را ارتقا خواهیم داد، اما اکنون شرکت هایی هستند که به دلایلی اعم از شرایط صنعت و تناسب سهامدارانشان موفق به بازار گردانی نشدند که ما با آن ها جلسات متعددی برگذار کردیم.
بیشتر بخوانید
مدیر عامل شرکت بورس تهران در پاسخ به سوال خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با صحبتی که آیت الله مصباح مقدم عضو شورای فقهی بورس در خصوص عدم دخالت قوه قضائیه در بحث برخورد با متخلفین سازمان بورس، تصریح کرد: از آنجایی که قوه قضائیه حامی منافع عمومی و علاوه بر ۲۱ میلیون نفر سهامدار ۵۰ ملیون نفر نیز در حال حاضر ظینف آن هستند پس تشخیص و اهمیت این مسئله به دستگاه قضا بازمی گردد.
او بیان کرد: قوه قضائیه در حال حاضر برای این در کنار ما است که امر نقدشوندگی هرچه سریع تر شکل بگیرد تا سهامداران اعتمادشان را نسبت به بازار از دست ندهند ،نکته حائز اهمیت آن است که رسیدگی به تخلفات بهتر است که در دادگاه ها و مراکز تخصصی انجام شود.
انتهای پیام/