مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: افزون‌بر ۲ هزار تن خیار گلخانه‌ای از اواخر آبان تاکنون در این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

مجید فیاضی مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  اظهارداشت: کشاورزان ایرانشهری امسال بیش‌از ۶٠ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را به کشت محصول خیار گلخانه‌ای اختصاص داده‌اند.

او  بیان کرد: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان ایرانشهری هر سال سطح زیرکشت خیار گلخانه‌ای را افزایش دهند.

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: از هر هکتار گلخانه‌ به طور متوسط ١٨٠ تا ٢٠٠ تن خیار برداشت می‌شود و این در حالیست که در فضای باز در هر هکتار تنها ۵۰ تن خیار تولید می‌شود.

او با بیان اینکه خیار گلخانه‌ای ایرانشهر علاوه بر سیستان و بلوچستان به نقاط دیگر کشور نیز ارسال می‌شود افزود: کشت این محصول از اواخر مهر آغاز و برداشت آن پس از گذشت یک دوره ۴۰ روزه آغاز می شود و تا اردیبهشت ادامه دارد.

فیاضی اظهارداشت: بیش‌از ۵٠٠ نفر به صورت مستقیم و ٣٠٠ نفر به صورت غیرمستقیم در تولید و عرضه خیار گلخانه‌ای در شهرستان ایرانشهر مشغول بکار هستند.

او  بیان کرد: کشت محصول خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر برای نخستین بار به صورت آزمایشی در سطح ۲هکتار در سال ۱۳۷۸صورت گرفت که در پی آن با توجه به سوددهی خوب این محصول کشاورزان هر سال سطح زیر کشت آن را افزایش دادند.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال کشاورزان ایرانشهر بیش از ١٢ هزار تن خیار گلخانه‌ای برداشت و روانه بازار مصرف کنند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.