به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از الامارات نیوز، پوملو یا گریپ فروت چینی بزرگ ترین میوه از خانواده مرکبات است. این میوه به خاطر فواید متعددی که برای سلامتی دارد، ثروت بزرگی است. پوملو یکی از مرکبات با پوسته سبز ضخیم و بسیار گواراست.
میوه پوملو انواع مختلف با رنگهای متفاوت سفید، قرمز و زرد دارد که در این گزارش با فواید آن آشنا میشوید:
۱- محافظت در برابر عفونت ادراری
پوملو به دلیل آنکه حاوی ویتامین C است از بدن در برابر عفونت ادراری محافظت میکند. ویتامین C سطح اسیدیته را در ادرار بالا میبرد و محیط نامناسبی را برای رشد باکتری ایجاد میکند و بنابراین خطر عفونت ادراری را کاهش میدهد.
۲- تقویت سلامت قلب
میوه پوملو حاوی مقادیر زیادی پتاسیم است که برای قلب و سلامتی ضروری است، به ویژه برای تنظیم سطح فشار خون و کاهش سطح کلسترول بد در بدن که به معنای کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی است.
۳- کاهش خطر ابتلا به عفونت
میوه پوملو میتواند پادتنها و سلولهای ایمنی بدن را در جهت مبارزه با باکتریهای مختلف تحریک کند.
۴- مقابله با سرطان
پوملو سرشار از فلاونوئیدها است. فلانوئیدها آنتی اکسیدانهایی هستند که به کاهش خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده و پستان کمک میکنند. این میوه همچنین سرشار از فیبر است که به کاهش خطر سرطان روده بزرگ کمک میکند.
۵- حفظ طراوت پوست
پوملو حاوی مقادیر زیادی ویتامین A است که به پمپاژ جریان خون به سطح پوست به منظور کاهش چین و چروک کمک میکند. همچنین مصرف منظم آن موجب افزایش سطح کلاژن و کاهش تجزیه آن میشود که در نتیجه شادابی پوست را برای مدت طولانی تری حفظ میکند.
۶- درمان آکنه
خوردن منظم پوملو به درمان آکنه کمک و حتی در وهله اول از بروز آن جلوگیری میکند.
۷- رشد مو
پوملو حاوی مواد مغذی ضروری مو مانند ویتامینهای A, B ,C و روی است که نقش اساسی در حفظ سلامت مو، تحریک رشد و افزایش تراکم آن دارند.
۸- درمان شوره سر
مقادیر بالای آب موجود در پوملو به حفظ رطوبت پوست سر کمک کرده و ویتامین C موجود در آن شوره سر را برطرف میکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/