فرهادی گفت: عموم محیط‌های کسب و کار و ادارات تهویه مناسب ندارند و با وجود سرد بودن هوا باید پنجره‌ها باز باشند.

 

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  اظهار کرد: ۷۸.۴۸ درصد در کل کشور به طور میانگین دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شد و ۲۲ درصد رعایت نکردن دستورالعمل‌ها عدد بالایی است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: بین ۸۵ تا ۹۰ درصد محدودیت‌ها در کل کشور اعمال و در برخی مناطق ممنوعیت‌های تردد نقض شد اما شاهد همکاری مردم و دستگاه‌ها بودیم، اما ما در وزارت بهداشت اعداد بالای ۹۰ درصد در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را مدنظر قرار داده ایم تا بتوانیم بیماری کرونا را کنترل کنیم و توجه داشته باشیم که استفاده از ماسک و تهویه مناسب در همه محل‌ها شرط اصلی مقابله با شیوع ویروس کرونا است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، افزود: شیوع بیماری تنفسی کرونا به دو سه طریق گسترش می‌یابد. فعالیت فهرست گروه ۱ و ۲ محدودیت‌ها آغاز شده است و ما باید بیش از پیشدستورالعمل‌ها را رعایت کنیم. اگر چند اصل بهداشتی را رعایت نشود ممکن است به محدودیت‌های سختگیرانه برگردیم.

فرهادی گفت:‌ در روز‌های بارانی باید ماسک با احتیاط‌های لازم انجام شود و مراقب باشیم که ماسک خیس نشود.

 معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: باید به تهویه هوای محیط توجه ویژه داشته باشیم و نباید این موضوع را فراموش کنیم و متاسفانه در عموم محیط‌های کسب و کار و ادارات تهویه مناسب نداریم این در حالی است که تهویه شرط اساسی گسترش یا پیشگیری از بیماری است و علی رغم سرد بودن هوا، پنجره‌ها باید باز شوند و دست کم در هر ساعت ۵ تا ۱۰ دقیقه پنجره‌ها را باز کنیم تا هوای تازه وارد فضای کار شود.

 معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:‌ در تهران به ویژه در شرایط نارنجی ما در ساعاتی در حمل و نقل تهران پیک تردد داریم و امروز در نامه‌ای به مسئولان حمل و نقل شهری درباره تهویه در اتوبوس‌ها و مترو با توجه به سرد شدن هوا هشدار داده‌ایم تا نکات بهداشتی با تهویه مناسب رعایت شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: گروه یک ۳۵ درصد مشاغل و گروه دوم بیش از ۴۵ درصد مشاغل کشور را تشکیل می‌دهند و در مجموع ۸۰ درصد صنوف کشور باز است. امیدواریم ۲۰ درصد باقیمانده که هنوز در فهرست مشاغل غیر ضروری‌ها قرار دارند به صورت زیرزمینی و با کِرکره نیمه باز به فعالیت مشغول نشوند و محدودیت‌ها را رعایت کنند.

فرهادی گفت: بازرسان وزارت بهداشت دستورالعمل‌های بهداشتی را در بین مکان‌های مجاز پیگیری می‌کنند. ۲ هزار و ۲۵ واحد صنفی در دو هفته گذشته پلمب شدند و ۲۱ هزار و ۷۰۰ اخطار کتبی برای متخلفان بهداشتی صادر شد.

وی گفت: اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا به عهده تمام دستگاه‌ها بوده و رعایت این مصوبات الزامی است و طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا همه اتحادیه ها و دستگاه‌ها باید یک خط تلفن مجزا برای گزارشات مردمی اعلام کنند.

فرهادی گفت:‌ در آرایشگاه‌های زنانه به دلیل تماس نزدیک و طولانی مخاطرات بسیاری وجود دارد و اتحادیه آرایشگران زنانه با کسانی که پروانه کسب ندارند برخورد کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
سلام. در برخی از ادارات کرمانشاه وضعیت نارنجی و حضور حداکثر نصف کارمندان ادارات رعایت نمیشه و هیچکس هم رسیدگی نمی کنه. یعنی همه کارمندان عین وضعیت سفید هر روز فول تایم مشغول بکار هستن اینجوری میخواین کرونا رو کنترل کنین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
تنها راه نجات هواكشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۴ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
ملت بايد بخاطر نجات از دست كرونا اين زمستون رو به پوشيدن لباس زياد تو خونه و سر كار عادت كنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
اتوبوسا و تاكسيا بتيد بخاري رو زياد كنن تا مردم مجبور بشن پنجره ها رو باز كنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
چه عجب بالاحره فهميدين شيوع كرونا تقصير تهويه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
بدتر از همه تينكه اتوبوسا و تاكسيا پر از مسافر و همه پنجرهاشون بسته است
آخرین اخبار