به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،
محمد شهرام پرورش، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان اظهار داشت:این میزان سیبزمینی در ۲۱ هزار هکتار از مزارع استان همدان تولید شده که ۴۲۰ هزار تن آن سیبزمینی تابستانه بوده است.
او ادامه داد: استان همدان دارای رتبه نخست تولید سیب زمینی در کشور را دارد و سالانه بین ۲۱ تا ۲۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت سیبزمینی اختصاص دارد که این امر موجب شده تا استان همدان به عنوان قطب اصلی تولید سیبزمینی کشور محسوب شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه ارقام مورد استفاده در کشت سیب زمینی آگریا، مارفونا، سانته، ساتینا و بامبا است، افزود: حوزه جغرافیایی تولید سیبزمینی در استان همدان وسیع است و از شمال استان همدان یعنی شهرستان رزن تا جنوب این استان یعنی شهرستان نهاوند را در برمیگیرد.
پرورش یادآور شد: استان همدان یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور محسوب میشود و با وجود داشتن ۲.۱ درصد از وسعت کشور، ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.
او اضافه کرد: بخش کشاورزی این استان ۲۹ درصد اشتغال و ۲۵ درصد ارزش افزوده فعالیتهای اقتصادی را دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه بخش کشاورزی این استان دارای ۱۱۷ هزار بهره بردار است، یادآور شد: ۶۹۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان زیرکشت محصولات زراعی و باغی است.
پرورش عنوان کرد: ۲۹۳ هزار هکتار از اراضی استان آیش است و سالانه نزدیک به ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان اضافه کرد: در استان همدان سالانه حدود ۴۰۶ هزار تن انگور، ۵۴ هزار تن گردو، ۹۲۰ هزار تن سیب زمینی، ۵۰ هزار تن سیر، ۳۴۰ هزار تن جو و ۱۵ هزار تن گیاهان دارویی تولید میشود.
انتهای پیام/غ
منبع ایرنا