به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مطالبی که در اطلاعیه ادامه آمده، نتیجه نهایی بررسی و ارزیابی پرونده درمانی و اقدامات انجام شده در خصوص مرگ شیرخوار آبدانانی است که در کمیسیون فوق تخصصی با حضور فوق تخصصین مربوطه در بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام برگزار شده و برای تنویر افکار عمومی و شرح ماجرا و مراحل درمان و اقدامات انجام شده بر روی این شیرخوار از سوی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام منتشر میشد.
این شیرخوار در زمان تولد با آپگار پایین (نمره آپگار: تست پس از تولد بر روی نوزادان برای تعیین سطح سلامت نوزاد) در شهرستان آبدانان متولد شده و پس از مراحل احیاء و اینتوباسیون برای درمان به بیمارستان آیت الله طالقانی ایلام اعزام شده و در مرکز NICU آن مرکز به مدت ۱۶ روز بستری شد به طوری که در ادامه درمان، به دلیل مشکلات مربوط به بلع؛ تغذیه با شیر مادر از طریق NGT صورت گرفت.
اما علیرغم نیاز شیرخوار به لوله تغذیه و اکسیژن؛ با رضایت شخصی والدین از بیمارستان ترخیص میشود.
در تاریخ نهم آذرماه شیرخوار ۴۵ روزه با مشکل زمینهای قبلی و با تشخیص احتمالی تشنج از شهرستان آبدانان اعزام شده و در بیمارستان امام خمینی (ره) بستری شده است.
طی روند درمان؛ این شیرخوار دچار دیسترس تنفسی و برادیکاردی میشود و به همین دلیل از تاریخ دهم آذرماه (انتقال به PICU) تا زمان فوت یعنی روز سیزدهم آذرماه (در ساعت ۱۲:۴۵) چهار بار تحت عملیات احیای قلبی تنفسی قرار گرفت.
همچنین بر اساس اظهارات متخصصین درگیر در روند درمان و سایر حاضرین در جلسه بررسی پرونده شیرخوار مذکور؛ اقدامات احیاء مطابق با اصول علمی انجام گرفته و در آخرین احیا قلبی ریوی (ساعت ۱۲ ظهر) به مدت ۴۵ دقیقه تمام اقدامات لازم طبق پروتکل احیاء انجام شده و متاسفانه موفقیت آمیز نبوده و در پایان عملیات احیاء قلبی ریوی علاوه بر معاینات بالینی کامل توسط تیم احیاء؛ نوار قلب با دو دستگاه متفاوت گرفته شده که در هر دو ایزوالکتریک (خط صاف) مشهود بوده و صدور گواهی فوت بعد از معاینه مجدد و اطمینان از عدم وجود علائم حیاتی در حدود ساعت ۱۳:۲۵ دقیقه صادر و جسد به سردخانه بیمارستان منتقل شده است.
ضمناً جسد در ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه با رضایت والدین تحویل آنان شده است؛ لذا گواهی فوت صادره مشکلی نداشته و مورد تایید همه متخصصین حاضر در جلسه است.
در ضمن با توجه به وجود دو دستگاه اکسیژن ساز هرکدام با ظرفیت تولید ۶۰۰ لیتر در دقیقه در بیمارستان؛ اکسیژن مورد نیاز تمام بخشها به صورت سانترال تامین شده و بنابراین در بخش اطفال نیز از کپسول اکسیژنساز پرتابل استفاده نمیشود.
همچنین این بررسیهای فوقالذکر در کمیسیون فوق تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام با حضور فوق تخصصی قلب کودکان، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، فوق تخصص نوزادان و متخصص قلب (مدیر گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی) انجام شده و طبق اظهار نظرات این افراد؛ تمامی اقدامات درمانی مبتنی بر اساس دستورالعملهای علمی و دقیق انجام شده و CPR شیرخوار کاملاً علمی و دقیق بوده و فوت آن نیز بر اساس شواهد و مستندات پرونده کاملاً صحیح بوده است.
لازم به ذکر است که مضاف بر نتیجه این کمیسیون فوق تخصصی؛ پرونده درمانی این شیرخوار برای بررسیهای بیشتر و وجود هرگونه قصور و کوتاهی احتمالی در مراحل درمان؛ در اختیار مراجع قانونی از جمله سازمان پزشکی قانونی و سازمان نظام پزشکی استان قرار گرفته است و در صورت تایید هرگونه قصور و کوتاهی توسط پزشکی قانونی و یا نظام پزشکی برابر مقررات برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/ف
لعنت بر این مدیریت
بر فرض پدر و مادرش رضایت بدن شعور شما کجا رفته
این بچه از اولش مشکل داشته و والدین پروسه درمانش رو درست ادامه ندادن
من برای اولین بار تونستن دستخط یه پزشک رو بخونم خخخخخخخخخخخخ
گذارش؟؟ گزارش
شما دارو را هم به همین صورت تجویز میکنید؟
بنده خودم عمل لوزه داشتم(تو سن 35 سالگی) توی بیمارستان ولیعصر خرمشهر، با توصیه پزشک در روز سوم سوپ خوردم، (تازه من به دکتر گفتم به نظرم نخورم بهتره)، از ناحیه گلو خونریزی کردم، منتقلم کردن اهواز توی گزارش نوشته بود بیمار خودسرانه سوپ خورده.
تازه برای اعزام هم دکتر دید خون زیادی ازم داره می ره گفت به نظرم بری اهواز بهتره، با رضایت شخصی رفتم برای همین آمبولانس هم بهم ندادن، خواهرم چون توی دانشکده علوم پزشکی آبادان کار می کرد، با رو زدن به رئیس دانشکده یه آمبولانس برام جور کردن. دکتر اهوازم که منتظرم بود و هماهنگ کرده بودیم، وقتی فهمید حالم خیلی بده، گفتن پرواز داشت رفت تهران، بعدا فهمیدیم الکی گفته بوده(چون خالم پرستار اون بیمارستان بود و خودش هماهنگی برا من کرده بود.) ، خلاصه ما رو بردن بیمارستان امام اهواز، همه هم طرح کارشون رو می گذروندن، شده بودم موش آزمایشگاهیشون.
لطف خدا بود که زنده موندم.
فکر کردین نهایتا اگررررر اگگگگررر ثابت بشه کار کادر درمانش بوده چکارشون می کنن؟؟؟؟؟؟
هیچ وقت یادم نمیره چطوری آدامس میجوید و سلانه سلانه قدم میزد توی راهرو تا برسه به اتاق ما
همیشه کارتون ماسمالیه.
وقتی دوتا بچه بخاطر کشیدن دندون تلف (کشته) میشن و اخرش هم مقصر ... دیگه اینکه چیزی نیست...
وقتی با سهمیه ۲۵ درصد و رتبه ی کشوری ۱۲۰ هزار کنکور سراسری ، میرن روی صندلی پزشکی میشینن و پز میدن ، عاقبتش همین میشه که نمیتونن نوزاد زنده رو تشخیص بدن !
وقتی یک مشت بچه پورشه سوار مولتی تریلیاردر با پول و رشوه و زیرمیزی و رو میزی میرن سر کلاس پزشکی ، نتیجه ش همین میشه ...
التماس دعا و التماس تفکر !
براثر چی دوباره فوت کرده؟