به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مشاور امور مالی و حسابداری خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه گفت : مدیران واحدهای تولیدی و اقتصادی باید انجام تکالیف مالیاتی، بیمهای، مالی و حسابرسی را در اولویت کار قرار بدهند و با یک حسابدار حرفهای در کنار خود این تکالیف را درست و به موقع انجام شود تا متحمل ضرر و زیانهای هنگفت نشوند؛ گاهی کوتاهی در انجام این تکالیف واحدهای تولید و صنعتی را به تعطیلی میکشاند.
او با تقدیر از زحماتی که اساتید دانشگاه برای تعلیم و تربیت حسابداران و آموزش مباحث علمی متحمل میشوند خطاب به جوانان فارغالتحصیل دانشگاهی رشته حسابداری، گفت : این آموزشها به عنوان پایه علمی کار حسابداری است، اما باید در محیط و شرایط واقعی کار قرار بگیرند و پس از فارغالتحصیلی مطالعه و آموزشهای مستمر را با توجه به تغییرات لحظهای در قوانین و مقررات مالی و کسب و کار را فراموش نکنند.
او با اشاره به اینکه حسابدار در جریان کامل فعالیتهای یک شرکت قرار میگیرد، افزود: این کار موجب میشود که حسابدار به صورت چند وجهی و چند بعدی به زندگی نگاه کند.
این حسابدار پیشکسوت افزود: کسانی که تازه به این عرصه قدم میگذارند باید سعه صدر و صبر داشته باشند و چند سال اول را به تجربهاندوزی مشغول باشند که باعث رشد و شکوفایی آنها در سالهای بعد خواهد شد.
احمدیان افزوادامه دادد: حسابداران باید به منظور همافزایی نشستهای مشترک، مباحثههای علمی و عملی داشته باشند و اخلاق و منش حرفهای را حفظ کنند.
او در خصوص بازارکار و پذیرش در این رشته، گفت: با توجه به پیچیدگیهایی که در کسب و کارها ایجاد شده تقاضا برای این حرفه روز به روز بیشتر و توجه مدیران و فعالین حوزه اقتصاد هم متناسب با این بازار بیشتر میشود.
مشاور امور مالی و حسابداری خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه ادامه داد: از دولت نیز تقاضا داریم که حتما به تشکلهای موجود در حوزه حسابداری توجه ویژهای داشته باشد چرا که حسابدارها میتوانند در شفافیت مالی کشور، تولید ناخالص داخلی، اشتغالزایی و کارآفرینی نقش بسزایی داشت باشد.
او گفت: تعدد بخشنامهها و نفیکردن بخشنامههای قبلی کار را سختتر کرده است، دولت باید برای کسب و کارهای مختلف تسهیلگر باشد. در این صورت کارهای حسابداری و حسابرسی میتواند پویاتر باشد. در جامعه حسابداران هستند که میتوانند انضباط مالی و شفافیت مالی در بخش خصوصی و دولتی ایجاد کنند.
احمدیان افزود: همان اندازه که در بخش دولتی حسابداری، حسابرسی و ذیحسابی مهم است به همان تناسب هم برای دولت مهم است و وابستگیهای بودجه در سالهای اخیر به نفت کاهش پیدا کرده و وابستگیها به مالیات بیشتر شده است، حسابداری در سیستمهای مالیات ستانی با بخش خصوصی بیشتر داشته باشد. از تمام جوانب فشارهایی به بخش خصوصی وارد شده است که با تعامل بیشتر میتواند مفید فایده باشد.
او از دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خواست کرد؛ روز حسابدار را به تقویم رسمی کشور اضافه کنند
انتهای پیام/د