روسیه برنامه واکسیناسیون خود را در مسکو آغاز کرده و در ۷۰ مرکز درمانی در پایتخت به گروه‌های پرخطر ارائه می‌دهد.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه آزمایش‌های پیشرفته واکسن کرونا ویروس، اسپوتنیک V هنوز ادامه دارد، اما تزریق‌ها برای ۱۳ میلیون نفر در سنین ۱۸-۶۰ سال ارائه می‌شود.

این واکسن به افرادی که در آموزش و پرورش و مراکز درمانی کار می‌کنند و همچنین کارگران شهرداری در مسکو ارائه می‌شود.برای کسانی که واجد شرایط هستند پیامک ارسال شده است که به آن‌ها می‌گوید می‌توانند واکسن را رایگان دریافت کنند.

روز جمعه، سرگی سوباینن، شهردار مسکو گفت که ۵ هزار نفر در پنج ساعت اول افتتاح وب سایت ثبت نام کرده اند. وزیر بهداشت، میکائیل مراشکو  مسکو نیز روز چهارشنبه گفت که به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در روسیه قبلاً واکسن تزریق شده است.

روسیه پس از تصویب قانونی دولت در اوایل ماه آگوست، واکسن تولید شده خود را به عنوان «اولین واکسن کووید ۱۹»در جهان معرفی کرده است.توسعه دهندگان می‌گویند این واکسن ۹۵ ٪ موثر است و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای ایجاد نمی‌کند، اما نهاد‌های نظارتی انتقادات زیادی را درباره واگذاری این واکسن پس از آزمایش فقط بر روی ده‌ها نفر مطرح کرده اند.

روز چهارشنبه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور به دولت دستور داد تا پایان هفته آینده واکسیناسیون «گسترده»را در روسیه آغاز کند.این بیانیه ساعاتی پس از آن صورت گرفت که بریتانیا اولین کشوری بود که واکسن فایزر/ بایون تک را مجاز دانسته و آزمایشات گسترده‌ای را انجام داده بود.

در بریتانیا به پزشکان عمومی گفته شده است که آن‌ها باید از ۱۴ دسامبر واکسن فایزر/بایون تک را تزریق کنند.برخلاف روسیه، در انگلیس افراد ۸۰ سال به بالا اولین کسانی هستند که واکسن را دریافت می‌کنند.با این حال، چهار افسر ارشد پزشکی انگلستان هشدار داده اند که واکسن‌های جدید ویروس کرونا فقط "تأثیر محدود" بر تعداد بیمارستان‌ها در زمستان خواهد داشت.

در نامه‌ای که به همکاران ارسال شد، این چهار نفر هشدار دادند که مجالس جشن احتمالاً فشار بیشتری بر NHS (خدمات سلامت ملی) و سایر خدمات مراقبت وارد می‌کند.

آن‌ها نوشتند: "اگرچه خبر‌های بسیار خوشایند در مورد واکسن‌ها به این معنی است که ما می‌توانیم با خوش بینی بیشتری به سال ۲۰۲۱ چشم داشته باشیم، اما استفاده از واکسن فقط تاثیر ناچیزی در کاهش تعداد مراجعه به مراکز درمانی طی سه ماه آینده خواهد داشت. "

پروفسور ارشد پزشکی از انگلیس، پروفسور کریس ویتی از اسکاتلند، دکتر گرگور اسمیت از ولز، دکتر فرانک آترتون و مایکل مک براید، از ایرلند شمالی، همه نامه را امضا کردند.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار