به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، سهیل صالحی مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی
آستان قدس در مازندران با بیان اینکه خادمیاران افتخاری حضرت ثامنالحجج (ع) در شهرستانها و روستاهای استان خدمات در حوزه محرومیتزدایی انجام میدهند، گفت: در
ایام کرونایی خادمیاران برای کمک به کادر درمانی، بهبود بیماران کرونایی و کمک به قطع زنجیره ابتلا به
ویروس کرونا خدماتی مانند تولید و توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی اماکن عمومی، منازل مردم در کارنامه خدمتی خود ثبت کردند.
او بابیان اینکه خادمیاران رضوی در این برهه از زمان برای رفع محرومیت در زمینه تهیه مایحتاج خانوارهای بی بضاعت، تهیه گوشی هوشمند برای دانش آموزان نیازمند، تأمین جهیزیه نوعروسان، تأمین داروی بیماران، تأمین اقساط عقبمانده بانکی تلاش و همتی مضاعف داشتند، افزود: الگوسازی از فعالیتهای برتر و نمونه این خادمیاران افتخاری حضرت رضا (ع) از اهمیت والایی برخوردار است چراکه موجب تبیین و ترغیب دیگران به کار خیر میشود.
او به راه اندازی طرح جشنواره خدمت در حوزه خادمیاری با هدف تحقق این مهم اشاره کرد و گفت: این جشنواره به این منظور راهاندازی شده است تا خادمیاران فعالیتهای الگویی ارائه دهند و آن را در سامانه خادمیاری آستان قدس رضوی ثبت کنند.
صالحی تعداد آثار ارسالی خادمیاران رضوی استان به نخستین جشنواره خدمت را هزار و ۱۳۶ مورد اعلام کرد و افزود: مازندران در این جشنواره موفق به کسب جایگاه سوم کشور شده است.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس در مازندران از اعلام فراخوان دومین جشنواره خدمت خبر داد و از خادمیاران رضوی خواست تا با ارائه و ثبت الگوها و ایدههای نو و خلاق در این جشنواره، به هرچه پویاتر شدن فعالیت خادمیاران رضوی کمک کنند.
صالحی به همت والای خادمیاران رضوی استان برای لبیک به منویات رهبری (مدظلهالعالی) مبنی بر دستگیری از نیازمندان و آسیب دیدگان کرونایی اشاره کرد و افزود: بسیاری از فعالیتهای ضد کرونایی خادمیاران استان قابلیت الگو بودن را دارند، اما متأسفانه خادمیاران نسبت به ثبت فعالیتهای الگو و نمونه در قسمت جشنواره خدمت سامانه خادمیاری آستان قدس رضوی کمتر اقبال نشان میدهند.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس در مازندران با بیان اینکه خادمیاران رضوی برای شرکت در این جشنواره تا ۱۵ دی ماه امسال فرصت دارند، گفت: علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از این جشنواره به معاونان خادمیاری شهرستانها و مسئول جشنواره خدمت مراجعه کنند.
او زمان داوری و ارسال آثار به دبیرخانه مرکزی این جشنواره را از ۱۵ مهرماه تا ۳۰ دیماه امسال اعلام کرد و افزود: کانونهای محلی و خادمیاران برای حضور در جشنواره باید به سامانه خادمیاری مراجعه و ایدهها و پیشنهادهای خود در حوزه فعالیتهای موفق و ارائه بسته جامعی از خدمات و ایجاد حال و هوای امام رضایی در بین خانوادههای جامعه هدف را ثبت کنند.
صالحی با بیان اینکه مراسم اختتامیه جشنواره خدمت رضوی در تمامی استانها در دهه مبارک فجر برگزار میشود، ادامه داد: در استان از ۸ خادمیار، ۸ مسئول کانون خدمت، ۸ رابط شهرستان و خادمیاران ستادی شهرستانها (مجموعاً ۲۴ نفر) به جهت حضور فعال در جشنواره خدمت تقدیر به عمل خواهد آمد.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس در مازندران با بیان اینکه یک تا سه اثر برتر از هر استان در مشهد مقدس قدردانی میشوند، گفت: شهرستانها میتوانند نمایشگاه تصویری از فعالیتهای برتر خادمیاران داشته و اطلاعرسانی مناسب جهت شرکت در دومین جشنواره خدمت توسط رابطین شهرستانها مورد انتظار است.
انتهای پیام/ س