در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
بیژن نوروز مقدم آبکنار رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در گفت وگو با خبرنگار
صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فعالیت واحدهای صنفی در محدودیتهای کرونایی اظهار کرد: ساعت آغاز کار نانوایان در محلههای مختلف، متفاوت است و بسته به تقاضایی که در این مکانها وجود دارد، از ۵ تا ۸ صبح آغاز به کار میکنند.
وی افزود: طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا، نانوایان سنتی باید واحدهای خود را تا ساعت ۲۰ تعطیل کنند تا متقاضیان از ساعت ۲۱ که طرح محدودیت تردد آغاز میشود، جهت خرید نان یا موارد دیگر از خانه خارج نشوند.
بیشتر بخوانید
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی بیان کرد: روزهای ابتدایی که محدودیتهای جدید کرونایی اعمال شده بود، در ساعتهای پایانی فعالیت نانوایان شاهد حضور حجمه مردم در صف نانواییها بودیم، اما گذشت چند روز و عادی شدن این روال، مردم برای خرید نان زمان بندی کردند.
نوروز مقدم ادامه داد: نان را میتوان به عنوان مهمترین مواد غذایی بین خانوارهای ایرانی بر شمرد به طوری که با افزایش قیمت برخی کالاهای اساسی در بازار، تقاضا به نان افزایش پیدا میکند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نیز با همین موضوع مواجه هستیم یعنی این روزها که قیمت کالاهایی همچون برنج، مرغ، حبوبات و... افزایش یافته است، تقاضا به نان در جامعه نیز افزایش پیدا کرده است.
انتهای پیام/
نان برابری ساده 1500بودشد2000تومن
بربری کنجدی2000بود شد2500تومن
میفروختند الان شده2500
سگکک کنجدی2500بود 3000تومن میفروختن الان شده5000تومن
ووووووووووووووووووو