به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان, به تازگی یکی از شرکتهای فعال در حوزه فناوری نانو فرمولاسیون جدیدی برای رمدسیویر ارائه کرده که اثربخشی آن را ۱۰۰ برابر افزایش داده و امکان استفاده از آن را نیز تسهیل کرده است.
شرکت استرافارما (Starpharma) اعلام کرد که از فناوری رهایش داروی جدید خود موسوم به DEP برای تولید نسخه بادوامتر و قابل انحلال در آب داروی رمدسیویر استفاده کرده است.
رمدسیویر یک داروی ضدویروسی بوده که توسط یک شرکت توسعه یافته است و در حال حاضر توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای استفاده بیماران مبتلا به ویروس کرونا که در مراحل حاد بیماری بوده و در بیمارستان بستری هستند، تایید شدهاست.
رمدسیویر دارای خاصیت ضدویروسی وسیعی بوده و در حال حاضر به دلیل انحلال بسیار کم در آب، بهصورت تزریقی تجویز میشود، اما با استفاده از این فناوری نانوذرهای شرکت استرافارما، قابلیت انحلال در آب داروی رمدسیویر افزایش قابل توجهی پیدا کرده و این فرمولاسیون نانویی منجر به رهایش کنترل شده رمدسیویر شدهاست که با این کار میتوان توالی استفاده از این دارو را کاهش داد و نیاز به بستری شدن در بیمارستان نباشد.
با استفاده از فرمولاسیون نانویی، داروی رمدسیویر مجهز به DEP، دارای اثربخشی ۱۰۰ برابر بیشتر از نمونه استاندارد است. از مزیتهای دیگر این فرمولاسیون میتوان به امکان تزریق زیرپوست به جای تزریق داخل وریدی اشاره کرد که با این کار نیاز به بستری شدن بیمار در بیمارستان را کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید
جکی فیرلی، مدیرعامل این شرکت اظهار کرد: درحال حاضر گزینههای بسیار محدودی برای درمان کرونا وجود دارد. شرکت ما بهصورت فعال روی برنامههای توسعهای درمان این بیماری کار میکند. در نهایت، فناوری DEP که بهصورت اختصاصی در اختیار استرافارما قرار دارد برای بهبود اثربخشی داروی رمدسیویر استفاده شده و نیاز به تزریق مکرر این دارو به بیماران کاهش یافته است.
او ادامه داد: تزریق زیرپوست به جای تزریق داخل وریدی این امکان را به پزشکان میدهد که فرآیند درمان را در بیرون از بیمارستان بتوانند دنبال کنند، بنابراین در کشورهایی که زیرساختهای پزشکی قوی ندارند، درمان کرونا با این دارو سادهتر انجام میشود. این فرمولاسیون جدید نیاز به بستری شدن بیمار را کاهش میدهد.
این دومین دستاورد شرکت استرافارما برای کمک به درمان کرونا است؛ پیش از این، اسپری بینی با خاصیت ضدویروسی توسط این شرکت توسعه یافته بود.
انتهای پیام/