به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه یه روز تازه درباره نحوه آموزش دانش آموزان در ایام کرونا اظهار کرد: مسئولیت آموزش دانش آموز بر عهده معلم است و نمیتواند بابت انجام کار مطالبه جداگانه داشته باشد.
او درباره وضعیت اجرای رتبه بندی برای فرهنگیان بیان کرد: لایحه رتبه بندی فرهنگیان با همکاری سازمان برنامه و بودجه آماده است و اعتباری هم در بودجه ١۴٠٠ برای آن در نظر گرفتیم. همچنین همزمان لایحه را در دولت مطرح میکنیم تا در مجلس به تصویب برسد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ممکن است این سوال پیش بیاید که اجرای رتبه بندی جدید یا قبلی چه تفاوتهایی دارد که در پاسخ آن باید بگویم، چون در رتبه بندی قبلی از ظرفیت فصل دهم قانون خدمات استفاده شد، بعد از آن دولت این ظرفیت را برای همه دستگاهها استفاده کرد بنابراین در لایحه پیش بینی کردیم که در سال ١۴٠٠ رتبه بندی اجرایی شود.
حاجیمیرزایی در پاسخ به اینکه وضعیت آموزشی فعلی را چطور ارزیابی میکنید، گفت: از وضعیت آموزشی فعلی راضی نیستم؛ چراکه با شرایط جدیدی آشنا شدیم که تجربهای در آن نداشتیم.
او درباره وضعیت شبکه شاد با اشاره به اینکه از عمر این شبکه ۶ الی ٧ ماه میگذرد، اظهار کرد: در شرایط کنونی بخش مهمی از اپلیکیشنهای فعال در کشور خارجی است و در میان اپلیکیشنهای ایرانی هیچ اپلیکیشنی به اندازه شاد مورد استفاده نیست.
وزیر آموزش و پرورش گفت: همراه اول شرایط شبکه شاد را به لحاظ نرم افزار و سخت افزار فراهم کرد و بهترین متخصصان حوزه نرم افزار درگیر این موضوع هستند، شبکه شاد هر هفته نسبت به گذشته وضعیت بهتری دارد.
او بیان کرد: مشکل فعلی شبکه شاد مربوط به وضعیت زیرساختی است که در حال ترمیم آن هستیم و طی یک یا دو هفته آینده مشکلات برطرف خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش درباره دلیل استفاده نکردن از پیامرسانهای داخلی هم گفت: در ابتدای راه اندازی شاد با پیام رسانهای داخلی کار را شروع کردیم، اما پاسخگوی نیاز ما نبود و حاضر نشدند تستهای لازم را انجام دهند.
حاجیمیرزایی با تاکید بر اهمیت آموزش حضوری تصریح کرد: در کشورهای اروپایی که وضعیت قرمز دارند باز هم بر حضور تاکید دارند به ویژه در پایه اول آموزش حضوری بسیار مهم است.
آزمون مجازی کیفیت امتحان حضوری را ندارد
وزیر آموزش و پرورش درباره شیوه برگزاری امتحانات دانشآموزان با اشاره به اینکه اساس امتحانات باید حضوری باشد، گفت: آزمون در بستر فضای مجازی کیفیت امتحان حضوری را ندارد، اما اگر در زمان امتحانات شرایطی باشد که متخصصان بهداشت و درمان اجازه حضور را ندهند، به ناچار از روش مجازی بهره میگیریم.
حاجی میرزایی درباره نحوه آموزش به دانش آموزان کلاس اول و دوم بیان کرد: توصیه ما به خانوادههای دانش آموزان این است که آموزش حضوری را اولویت قرار دهند، ما رعایت شیوه نامههای بهداشتی را تضمین میکنیم بنابراین دانش آموزان میتوانند حتی با حضور والدین یک روز در هفته به مدرسه بیایند.
انتهای پیام/