به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فیروزپور با اشاره به اینکه «فولات»، یک ریز مغذی ضروری و فاکتوری مهم برای حفظ عملکرد سلولی و سلامت بدن است، اظهار کرد: میزان نرمال فولات مورد نیاز بدن به تنهایی از طریق تغذیه قابل تامین نیست، بنابراین در شرایطی که سرعت تکثیر سلولی افزایش مییابد، ناگزیر به تامین آن از طریق مصرف مکمل حاوی فولات هستیم. خصوصا خانمها پیش از بارداری در دوران بارداری و شیردهی جهت تکمیل فرایندهای این دوران به فولیک اسید فولات نیاز مبرم دارند.
وی افزود: فولیک اسید یک ترکیب شیمیایی کاملا سنتزی و غیرفعال است و باید پس از طی چندین فرآیند آنزیمی در سلولهای موکوس روده تبدیل شده و فعال شود.
مدیرعامل شرکت داروسازی با اشاره به اینکه تنها بخشی از فولیک اسید وارد این پروسه آنزیمی شده و باقی به صورت غیر متابولیزه (UMFA) به کبد میرسد، عنوان کرد: قرار گرفتن کبد به صورت مزمن در معرض فولیک اسید، سبب اشباع این آنزیم شده که میزان بالای فولیک اسید غیر متابولیزه (UMFA) در خون را توجیه میکند.
وی توضیح داد: این درحالی است که فولیک اسید برای فعال سازی در بدن با مشکلات اشاره شده مواجه است، نسل جدید فولات یا همان «بست فولات» وارد بازار دارویی شده است که به صورت فعال وارد بدن می شود و در نتیجه بدون نیاز به پروسههای آنزیمی، فولات مورد نیاز بدن را تامین میکند.
فیروزپور بیان کرد: بست فولات که حاوی ملح گلوکزامین فرم فولیک اسید میباشد به صورت فعال وارد بدن می شود و مواردی مانند مشکلات سیستم گوارشی، نقص آنزیمی، بیماریهای کبدی و مصرف برخی داروها مانع از فعالیت آن در بدن نمیشوند.
انتهای پیام/