معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت : قیمت گوشت مرغ در اصفهان با مجموعه تدابیر و اقدامات انجام شده رو به کاهش است تا هرچه زودتر به قیمت مصوب ۲۲ هزار تومان برای هر کیلوگرم برسد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، قیمت گوش مرغ در روز‌های اخیر به بیش از ۳۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم رسید.

اسماعیل نادری معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، یکی از دلایل افزایش قیمت مرغ در روز‌های اخیر را عدم توازن عرضه و تقاضا و کمبود عرضه بدلیل کمبود جوجه ریزی در دهه دوم مهر امسال دانست و افزود: جوجه ریزی مرغ باید از حدود دهم مهر به مدت ۵۰ روز انجام می‌شد، اما بدلیل کمبود جوجه ریزی در ۱۰ روز آن با کمبود عرضه مرغ از بیست و هشتم آبان امسال مواجه شدیم که همین امر در افزایش قیمت مرغ تاثیر داشت.

او با بیان اینکه اثر‌های کمبود جوجه ریزی و کمبود عرضه تا پایان این هفته خود را نشان داد، افزود: چندین راهکار و تدبیر برای رفع این مشکل و کاهش قیمت مرغ در کمیته‌های ستاد تنظیم بازار استان در نظر گرفته شد که یکی از آن‌ها ورود گسترده مرغ منجمد به بازار بود.

نادری با اشاره به اینکه از ۳ روز گذشته مرغ منجمد به قیمت مصوب هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان برای مصرف کننده بطور گسترده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ اصفهان عرضه شد، گفت: همچنین با کمک بسیج اصناف، مرغ منجمد با قیمت مصوب بصورت گسترده در تعدادی از واحد‌های صنفی منتخب اصفهان عرضه شده است.

او با تاکید بر اینکه توزیع مرغ منجمد تا زمان تعدیل قیمت مرغ در اصفهان ادامه دارد، اضافه کرد: درباره مرغ گرم ستاد تنظیم بازار اصفهان چندین مصوبه داشت که اجرای آن از روز چهارشنبه پنجم آذر آغاز شد و بر اساس آن مرغ گرم با قیمت هر کیلوگرم ۲۲ هزار تومان در بازار‌های روز شهرداری اصفهان به اندازه‌ای که بازار روز اعلام نیاز کند، توزیع می‌شود.

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با بیان اینکه قیمت مرغ در خرده فروشی‌های اصفهان از روز چهارشنبه روند کاهشی پیدا کرد، خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌کنیم این روند کاهشی ادامه یابد تا به قیمت مصوب ۲۲ هزار تومان برسد.

نادری با اشاره به اینکه رعایت نکردن قیمت‌های اعلام شده و مندرج بر روی پاکت‌های مرغ باعث برخورد برابر با مقررات می‌شود، افزود: مردم هرگونه رعایت نشدن قیمت اعلامی یا درج نشدن قیمت را به شماره ۱۲۴ گزارش کنند.

بر اساس آمار سالانه در کشور ۲.۵ تا سه میلیون تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

۲ هزار و ۴۰۰ واحد مرغداری شامل یکهزار و ۹۵۰ واحد گوشتی و ۴۵۰ واحد تخمگذار و مرغ مادر در استان اصفهان و ۲۰ کشتارگاه صنعتی مرغ در این استان فعالیت دارند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.