مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا از راه اندازی و فعالیت ۹۰۰ صندوق قرض الحسنه اشتغال زا و مردم یار در سطح استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،سرهنگ پاسدار  اسکندری مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه جهش تولید در استان آذربایجان شرقی گفت: دبیری قرارگاه جهش تولید در آذربایجان شرقی بر عهده‌ ما است و این قرارگاه از جمله قرارگاه‌های فعالی است که در هرجلسه تقریبا سه نفر از مدیران کل استان را دعوت کرده و ضمن کسب اطلاع از دلایل مشکلات واحد‌های مختلف تاکید می‌کنیم که بسیج و سپاه در کنار آنهاست و آماده هرگونه کمک به ادارات کل استان هستیم.

او به اهمیت صنعت کیف، کفش و چرم تبریز اشاره کرد و افزود: یکی از موضوعاتی که برای حل مشکلات و تسهیل روند کار به قرارگاه جهش تولید تهران فرستاده ایم، بحث حمایت از صنعت کیف، کفش و چرم تبریز است.

او با بیان اینکه این صنعت شهرت جهانی داشته و یک برند محسوب می‌شود گفت: بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر از مردم تبریز در این صنف مشغول به کار هستند و در واقع قطب بزرگ اشتغال زایی محسوب می‌شود که جامعه‌ آماری بزرگی از خانواده‌های تبریز که اکثرا از سطوح متوسط به پایین هستند، از این صنف ارتزاق می‌کنند و اگر این صنعت آسیب ببیند، خانواده‌ها نیز آسیب خواهند دید.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا با تاکید بر اینکه از دست دادن این صنعت به هیچ عنوان قابل بخشش نیست، گفت: هر مسئولی را که به تبریز آمده است، برای بازدید به چرم‌شهر تبریز برده و تمامی مسئولین استانی و شهری را نیز نسبت به این موضوع حساس کرده ایم که خوشبختانه بسیاری از مشکلات این صنعت احصا و تا حدودی حل شده است.

او در خصوص صندوق‌های قرض الحسنه‌ اشتغال زا و مردم یار نیز گفت: اعتقاد ما بر این است تا زمانی که مردم را وارد اقتصاد نکرده و میدان را برای حضور آن‌ها فراهم نسازیم، اقتصاد ما درست نخواهد شد و قطعا راه اندازی این صندوق‌های قرض الحسنه یکی از کار‌های شگفت انگیز سازمان است بطوریکه نزدیک  به ۹۰۰ صندوق قرض الحسنه در روستاها، مناطق محروم و حاشیه‌ تبریز راه اندازی شده است و تمامی کار‌های این صندوق‌ها اعم از تشکیل هیات امنا، حسابداری، تدوین آیین نامه و ... توسط مردم انجام می‌گیرد.

او در پایان با بیان اینکه خوشبختانه در برخی شهرستان‌ها خروجی این صندوق‌ها منجر به ایجاد تعاونی در حوزه‌های مختلف شده است، گفت: در بحث کشاورزی نیز با طرح همگام با کشاورز اولا میزان تولید در واحد سطح را ارتقا داده ایم که با تاکید بر روی سه محصول استراتژیک گندم، ذرت و جو، نتایج خوبی در شهر‌های مختلف استان کسب کرده ایم و در بحث صنعت نیز با طرح عارضه یابی واحد‌های صنعتی بسیاری از مشکلات واحد‌های صنعتی را حل و موانع تولید را رفع کرده ایم.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.