به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، شاید با گذران زندگی و افزایش دغدغه های معیشتی و اقتصادی، تاب آوری زن و شوهرها درمواجهه با مسائل مختلف و چالش های ریز و درشت کم شده باشد که آمارهای نجومی طلاق هم گواهی بر این مدعاست.
دکتر رحیمی، روانشناس در این باره به خبرنگار ما گفت: افکار هر انسان در عالم هستی بی همتا است بنابراین افراد شخصیت های متفاوتی نیز دارند.
او افزود: علت این تفاوت ریشه در تفاوت دیدگاه خانواده ها و الگوهای تربیتی فرزندان دارد که در دوره های مختلف سنی برای افراد رفتار متفاوتی ایجاد می کند.
رحیمی گفت: یکی دیگر از علت تفاوت در رفتارهای انسان ها، سلامت و بهداشت روانی است که سرآمد اختلاف ها است.
او افزود: یکی از بهترن روش های کاهش اختلاف، این است که زن و شوهرها ابتدا پیام خود را خوب در ذهن پرورش دهند و به درستی و آرامی و بدون تندی کج خلقی آن را انتقال دهند.
این روانشناس گفت: برای آن که بتوانیم پیام را با آرامی منتقل کنیم، ابتدا باید خودشناسی داشته باشیم و بر اخلاق و رفتارمان مسلط باشیم؛ ضمن این که باید جدی زندگی کنیم و زندگی را جدی نگیریم.
او با اشاره روش های تقویت بهداشت روان، افزود: آب درمانی، ویتامین درمانی، ماساژ، افزایش خصیصه مسئولیت پذیری و... از روش های تقویت بهداشت و سلامت روان است.
انتهای پیام/د.خ