![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عمرون مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری، از تعطیلی یک مؤسسه پزشکی غیر مجاز و ضبط تمامی ملزومات پزشکی در شهرستان بروجن خبر داد.
او افزود: پس از بررسی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن و طرح در کمیسیون ماده ۱۱ دانشگاه علوم پزشکی استان در مورد فعالیت مؤسسه پزشکی غیر مجاز (تزریقات و پانسمان) توسط افراد بدون صلاحیت از نظر تخصصی و احراز تخلف، پرونده به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
بیشتر بخوانید
عمرون اضافه کرد: پس از وصول، پرونده در شعبه اول تعزیرات حکومتی شهرستان بروجن رسیدگی و با توجه به نحوه اظهارات و دفاعیات متهم، تخلف محرز و متخلف به ضبط تمام ملزومات پزشکی و پلمب مؤسسه پزشکی تزریقات و پانسمان غیر مجاز محکوم شد.
انتهای پیام/ف