زهرا شیخی مبارکه سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح محتوای نشست کمیسیون خود توضیح داد: مسئولانی از انیستیتو پاستور با حضور در میان نمایندگان کمیسیون بهداشت به ارائه گزارشهای علمی و تحقیقاتی پرداختند و درباره آن بحث و تبادل نظر شد.
او ادامه داد: میهمانان حاضر در نشست بیان کردند تجربههای علمی نشان میدهد که تولید واکسن کرونا به سرعت اتفاق نمیافتد و برای تحقق اهداف و برنامههای مرکز تحقیقاتی تلاش میکنیم. به علاوه در مورد تولید کیتهای آزمایشگاهی و تشخیص بیماری گفتوگوهایی انجام شد.
شیخی مبارکه اظهار کرد: نمایندگان و دانشمندان در این جلسه راهکارهای اصلی برای برون رفت از شرایط فعلی را بررسی کردند و به نظر میرسد در حوزه مقابله با بیماری نباید رویکرد تک محور تک محور وجود داشته باشد و لازم است تشکیلات تمام عیار و همه جانبه برقرار کنیم تا به لحاظ پیشگیری، خود مراقبتی، توصیههای آگاهی بخش به مردم، هم شناخت دقیقتر بیماری، تولید واکسن کرونا، برنامه ریزیهای دقیق و طرحهای عملیاتی، سرعت بخشیدن و کارهای پژوهشی در خصوص تولید دارو با هم پیش برود که در نتیجهاش، برونرفت از شرایط فعلی زودتر رخ دهد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اعمال محدودیتهای کرونایی از سوی ستاد مبارزه با کرونا تصریح کرد: برای نتیجهگیری از محدودیتهای فعلی، حدود ۱۰ روز تا ۲ هفته زمان میبرد تا شاهد اثرگذاری آن باشیم. پس به فوریت نمیتوان اثرگذاری مناسب این اقدام را تشخیص داد.
بیشتر بخوانید
او استعفای دکتر ملکزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت را موضوعی به اصطلاح خانوادگی در وزارتخانه یاد شده دانست و گفت: این اتفاق باید در درون همین خانواده بررسی شود و اختلاف سلیقههایی وجود دارد. خانواده یک سرپرست، بزرگتر و وزیر دارد که تعیین تکلیف میکند. در شرایط فعلی با تأکید بر نیاز مردم به آرامش، بهتر است چنین موضوعی به میان عموم کشیده نشود.
شیخی مبارکه افزود: بعضی نادانسته و ناگهان موضوع مذکور را پخش کردند؛ در حالیکه انسجام و همدلی لازم در نهادهای متولی بهداشت و درمان از قبل اتفاق افتاده است و روند خوبی در مدیریت کرونا وجود دارد. انشاءالله با همگرایی دولتمردان و همنوایی مجلس به طور مناسبی رو به جلو حرکت کنیم.
او یادآور شد: البته نمایندگان مجلس و خصوصاً کمیسیون بهداشت و درمان، مطالبات مردم در حوزه سلامت مردم را به گونه دقیقی دیدهبانی میکند و اگر در موارد قابل بررسی، از نظارت دقیق فروگذار نخواهد کرد.
انتهای پیام/