به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن پلوی چینی یک قانون همیشگی دارد؛ سس و مواد آن را از قبل آماده کنید تا در کمتر از ۱۰ دقیقه بتوانید یک پلوی چینی خوشمزه درست کنید.
در تهیه این پلوی سرخ شده چینی از تخممرغ استفاده میشود و به راحتی با سبزیجات یخ زدهای که از قبل در فریزر گذاشتهاید درست میشود.
ما در این رسپی برای لذیذتر کردن پلو چینی به آن مقدار زیادی بیکن هم اضافه میکنیم. خوبی پلو چینی این است که میتوانید به سلیقه خودتان به آن میگو، مرغ یا فیله گوشت هم اضافه کنید و تغییراتی هم میتوان در نوع سبزیجات آن ایجاد کرد. هرچند توصیه نمیکنیم برنج را از قبل پخته و در فریزر نگهدارید، اما این کار باعث سریعتر درست شدن این غذا میشود. اضافه کردن تخممرغ، پروتئین این غذا را تامین میکند. میگو و مرغ را حتما قبل از اضافه کردن به برنج با پیاز تفت دهید.
مواد لازم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
پیاز یک عدد نصف
بیکن ۱۲۰ گرم
برنج دو فنجان
تخم مرغ سه عدد (همزده)
موسیر / پیازچه / تره فرنگی / نخود / ذرت / هویج یک فنجان (خرد شده)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه فراید رایس (پلو چینی)
مرحله اول
دو قاشق روغن کنجد داخل ماهیتابه یا ووک بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا دود کند.
مرحله دوم
دو قاشق روغن کنجد داخل ماهیتابه یا ووک بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا دود کند.
مرحله سوم
پیاز، سیر و بکین را داخل به روغن داخل ماهیتابه اضافه کنید و یک دقیقه و نیم بپزید تا بیکن به رنگ طلایی روشن درآید.
مرحله چهارم
برنج و پس از آن سس را اضافه کنید. ۲ دقیقه بپزید تا مایع داخل غذا بخار شود.
مرحله پنجم
برنج را در گوشه ماهیتابه جمع کنید. نصف قاشق غذاخوری روغن در قسمت خالی ماهیتابه اضافه کنید و ماهیتابه رو طوری روی اجاق تنظیم کنید که حرارت در مرکز قسمت خالی ماهیتابه قرار گیرد. تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید و اجازه دهید بپزد تا سفت شود. (تخم مرغ را شل و عسلی برندارید)
مرحله ششم
حالا تخم مرغ و برنج و ترکیباتش را باهم هم بزنید، ماهیتابه یا ووک را از روی اجاق بردارید و تا گرم است نوش جان کنید!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/