زنگ خطر چهار رقمی شدن مرگ و میر‌های ناشی از کرونا در کشور به صدا درآمده و این یک هشدار جدی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: زنگ خطر چهار رقمی شدن مرگ و میر‌های ناشی از کرونا در کشور به صدا درآمده و این یک هشدار جدی است.

او افزود: درست است که محدودیت‌های کرونایی به زندگی، اقتصاد و معیشت مردم گره خورده است، اما اجرای این محدودیت‌ها برای کاهش بار ابتلا، مرگ و میر و میزان مراجعات به بیمارستان‌ها است.


بیشتر بخوانید


جزایری اضافه کرد: در حال حاضر در سه سطح هشدار زرد، نارنجی و قرمز قرار داریم، چهار شهرستان این استان شامل شهرکرد، بروجن، فارسان و کیار وضعیت قرمز و مابقی وضعیت نارنجی هستند، در واقع هیچ کدام از شهر‌های استان وضعیت زرد ندارند.

او ادامه داد: بعد از دستور مقام معظم رهبری و به میدان آمدن نیرو‌های بسیجی، طرح محله محور سردار شهید قاسم سلیمانی «هر خانه یک پایگاه سلامت، هر پایگاه بسیج یک پایگاه سلامت» با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، هلال‌احمر، بسیج و... اجرا می‌شود، در این طرح سه تیم حمایتی، مراقبتی و نظارتی تشکیل شده و به مردم خدمت‌رسانی می‌شود.

جزایری گفت: در طرح مذکور به سراغ مردم می‌رویم و در محله‌هایی که بیمار کووید_۱۹ وجود دارد تیم‌های سه‌گانه مذکور وظایف محوله را انجام و اقدامات درمانی را صورت می‌دهند.

او افزود: اگر مورد مثبت ابتلا به کووید_۱۹ در خانواده‌ای شناسایی شود مراقبان سلامت و بهورزان از طریق شماره تلفن ۴۰۳۰ با آن خانواده تماس گرفته و دستورالعمل‌های بهداشتی و مراقبتی را به آن‌ها گوشزد می‌کند، همچنین اطرافیان بیمار نیز باید وضعیت جسمانی خود را از طریق سامانه Salamat.gov.ir اعلام کنند.

جزایری اضافه کرد: مهم‌ترین مسئله در مواجه با یک بیمار کرونایی رعایت قرنطینه خانگی به مدت ۱۴ روز به صورت کامل و واقعی است، مورد مهم دیگر این است که باید تلاش شود حداقل ابتلا در یک خانواده با مورد مثبت کرونا اتفاق بیوفتد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار