در گزارش زیر طرز تهیه پای مرغ اسپانیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجایی که غذا‌های اسپانیایی، محبوبیت بسیاری دارند، غذای امروز را به پای مرغ اسپانیایی اختصاص دادیم. این پای، با بقیه‌ی پای‌ها از نظر شکل فرق دارد. ولی شما میتوانید همانند پای‌های دیگر، تهیه و سرو کنید. این غذا به دلیل دارا بودن مرغ، حاوی پروتیین است که برای بدن و سلامتی امری مهم است. این غذا را با نان و یا بدون نان نیز میتوان سرو کرد و همچنین این غذا، برای هر ذائقه‌ای مناسب است. اگر میخواهید طرز تهیه‌ی پای مرغ را یاد بگیرید، مقاله‌ی  ما را دنبال کنید.


بیشتر بخوانید:

مواد لازم:

سیب زمینی ۱ کیلوگرم، خرد شده

۳ قاشق غذاخوری پاپریکا (در صورت وجود از پاپریکای دودی استفاده کنید)

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ پیاز، بریده شده

۲ حبه سیر، خرد شده

۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۳۰۰ گرم مرغ پخته شده، خرد شده

۱۴۰ گرم فلفل برشته شده، خرد شده

مقداری زیتون، نصف شده

طرز تهیه:

فر را تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب زمینی‌ها را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه جوشانده تا زمانی که بپزند. به ماهیتابه برگردانید سپس به پوره تبدیل کنید، سپس با مقداری چاشنی و ۲ قاشق چایخوری پاپریکا مخلوط کنید.

روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید، سپس پیاز و سیر را برای چند دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. پاپریکای باقیمانده را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید، گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید، سپس، بجوشانید. درون یک ظرف بریزید، سپس مرغ، فلفل، زیتون و مقداری چاشنی هم بزنید. به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی شود.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.