به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سردار مرتضی میرزایی فرمانده انتظامی مازندران گفت: با توجه به شرایط پیش آمده و شیوع بیماری کرونا، بسیاری از افراد با مشکلات درون فردی مانند استرس، اضطراب، افسردگی، نگرانی از آینده، مشکلات بین فردی و اختلاف با همسر و مشکلات دیگر رو به رو هستند که در این شرایط یکی از موثرترین راهکارهای حل مشکلات و معضلات ایجاد شده، مراجعه به روانشناسان و مشاوران خانواده است.
او افزود: در فرآیند مشاوره و روان درمانی، درمانگر یا روانشناس به بررسی و ارزیابی وضعیت و شرایط روانی فرد پرداخته تا با ریشه یابی مشکلات او در جهت درمان و حفظ عملکرد و آرامش فرد اقدامات لازم و کاربردی را اتخاذ کنند.
سردار میرزایی با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است و علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد، ادامه داد: تعداد کمی از ما به سوی برنامههای پیشگیرانه میرویم و بیمارهای شایع روان شناختی، مانند افسردگی، اضطراب و مانند آن که وقتی شدت مییابند و زمانی طولانی هم فرد به آنها دچار باشد، مراجعه به درمان گر، ضرورت جدی تری مییابد.
فرمانده انتظامی مازندران افزود: مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی آرامش پلیس، یکی از مراکز مشاوره فعال و تخصصی برای ارائه خدمات مشاورهای به خانوادهها در مازندران است که از ابتدای شیوع ویروس کرونا این مراکز اقدام به مشاوره تلفنی از طریق سامانه پلیس پاسخگو با شماره ۰۹۶۵۸۰ و به صورت حضوری با رعایت شیوههای بهداشتی به متقاضیان مشاوره ارائه شد.
او گفت: ۱۷ هزار و ۹۴۳ فقره خدمات مشاوره تلفنی و حضوری از از ابتدای فروردین تا پایان آبان ماه در این مرکز و دفاتر مددکاری اجتماعی کلانتریهای استان به شهروندان ارائه شد.
سردار میرزایی افزود: از این تعداد ۳ هزار و ۱۸۵ فقره در مرکز مشاوره آرامش پلیس استان و ۱۴ هزار و ۷۵۸ فقره در دفاتر مشاوره و مددکاری اجتماعی کلانتریهای استان از سوی کارشناسان مجرب روانشناسی و مشاوره خانواده بررسی شد که از این تعداد ۷۶ درصد پروندهها منجر به صلح و سازش و موجب مختومه شدن پروندهها در کلانتریها شد.
فرمانده انتظامی مازندران ادامه داد: مرکز مشاوره آرامش پلیس برای مقابله با بیماری کرونا برنامههای راهبردی را تدوین و ابلاغ که از جمله این برنامهها تشکیل کارگروه علمی مداخله روانشناختی در مقابله با کرونا، فعالیت سامانه مشاوره تلفنی ۰۹۶۵۸ برای پاسخگویی به سوالات مردم، حضور کارشناسان مشاوره خانواده در شبکههای تلویزیونی و رادیویی استان برای تبیین و تشریح ابعاد روانی بیماری کووید ۱۹ است.
همچنین مرکز مشاوره وخدمات روانشناسی آرامش فرماندهی انتظامی مازندران به آدرس ساری، خیابان معلم، کوچه معلم ۱۰ آماده ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره به صورت حضوری در شرایط ضروری در مرکز با رعایت شیوه نامههای بهداشتی و یا به صورت تلفنی از طریق سامانه ۰۹۶۵۸۰ و یا شماره تماس ۰۱۱۳۳۲۴۷۴۷۳ و ۲۱۸۲۶۱۹۴ در دو نوبت صبح و عصر به هم استانیها است.
انتهای پیام/ م