به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، ابراهیمی، مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان قم با اشاره به برداشت حدود ۲۸ هزار تن انار در قم گفت:۶۰ درصد از این محصول به صورت تازه خوری مصرف میشود و ۴۰ درصد باقیمانده فرآوری شده و برای مصارف دیگر از جمله رب انار وآب انار استفاده میشود.
او افزود: ارقام اصلی انار کشت شده در قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است.
ابراهیمی با بیان این که هم زمان با برداشت انار از باغ های استان، پخت رب انار در روستاهای قم آغاز شده است،عنوان کرد:با توجه به کمبود بارش و ترک نخوردن انار باغها امسال پیش بینی میشود پخت رب انار نسبت به سالهای گذشته با کاهش زیادی روبرو شود.
پخت رب انار تا پایان آذر در قم ادامه دارد.
انتهای پیام/ش