رئیس انجمن ملی انجیر ایران از رونمایی سایت ملی انجیر ایران خبر داد و گفت: راه اندازی این سایت در بحث صادرات انجیر سهم به‌سزایی دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کمال یدالهی با اشاره به رتبه نخست استان فارس در تولید انجیر کشور گفت: صادرات انجیر یکی از ظرفیت‌های استان فارس محسوب می‌شود که راه اندازی این سایت در بحث صادرات انجیر سهم بسزایی دارد.

او با بیان اینکه ثبت برند ملی و بین المللی انجیر استان و استهبان و بسته‌بندی مناسب در صادرات انجیر فاکتور مهمی قلمداد می‌شود، افزود: در کنار این فاکتور ارتقاء سطح دانش تخصصی تولید کنندگان و صادرکنندگان در این حوزه حائز اهمیت است.

یدالهی با بیان اینکه ۹۵ درصد کل انجیر خشک کشور در حوزه استهبان، داراب، نی‌ریز و جهرم تولید می‌شود، گفت: برندسازی بین المللی یک اصل مهم برای حضور و بقا در بازار‌های جهانی است.

رئیس انجمن ملی انجیر ایران و مدیرعامل باغداران فارس اضافه کرد: سایت ملی انجیر در راستای افزایش هم‌افزایی بین صادرکنندگان انجیر در استان و کشور و توسعه صادرات این محصول راه اندازی شده است.

او عنوان کرد: صادرات انجیر نیاز به بسته‌بندی استاندارد و بهداشتی، شناخت بازار‌های هدف در کشور‌های حوزه خلیج فارس و برخی کشور‌های اروپایی و تسهیل زیرساخت‌ها دارد که سایت ملی انجیر یکی از گام‌های اساسی این چشم‌انداز است.

یدالهی با اشاره به اینکه کشور‌های آسیای میانه نیز می‌تواند بازار خوبی برای صادرات انجیر کشور باشد تصریح کرد: ۳۶ واحد بسته‌بندی انجیر در استان فارس فعالیت دارد که بر اساس آمار منتشر شده در سال گذشته بیش از ۴۷ میلیون دلار انجیر از استان فارس به خارج از کشور صادر شده است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار