فرماندار شهرستان کامیاران گفت:برای پیشگیری ازشیوع ابتلا به ویروس کرونا، مدارس روستاهای آلوده به بیماری کرونا در کامیاران تعطیل می شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،مسعود الماسی فرماندار شهرستان کامیاران درجلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا،با انتقاد از کسانی که اقدام به برگزاری مراسم‌های شادی، عروسی و عزا می‌کنند،گفت: برگزار کنندگان چنین تجمعاتی باعث تداوم زنجیره این بیماری و مرگ دیگر افراد جامعه هستند.

او افزود: مقابله با این بحران زمانی به نتیجه خواهد رسید که مردم همکاری و همراهی لازم در اجرای توصیه‌های بهداشتی را داشته باشند.

الماسی با اشاره به تبدیل بعضی از روستا‌ها به ویژه روستای شیروانه به عنوان کانون این بیماری گفت: تشکیل ستاد‌های بحران روستایی با مسئولیت بخشداران و تعطیلی مدارس در این روستا‌ها مد نظر خواهد بود.

فرماندار شهرستان کامیاران بیان کرد: هدف ما ارائه اطلاعات صحیح به مردم به منظور حفاظت از سلامت عمومی است و تا کنون نشست‌های متعددی با فعالان حوزه‌های مختلف در این راستا برگزار شده است که ما امیدواریم با انتقال این اطلاعات از سوی فعالان بخش‌های مختلف به مردم و همکاری با سیستم بهداشت و درمان شاهد کاهش ابتلای بیشتر افراد این بیماری باشیم.

باتمانی معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری کامیاران نیز در ادامه این جلسه با اشاره به دامنگیر شدن اکثر جوامع و تحت الشعاع قرار گرفتن زندگی همگان در اثر بیماری کرونا گفت: از افراد حاضر می‌خواهیم با دایره نفوذی که در جامعه دارند مردم را به تغییر سبک زندگی تشویق نمایند تا شاهد کاهش اثرات منفی این بیماری باشیم.

محمد کریمی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران نیز دراین نشست گفت: بر اساس آزمایش‌های انجام شده از ابتدا تا کنون ۱۶۵۸ نفر بیمار در شهرستان شناسایی و متاسفانه در این مدت ۸۷ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

او افزود: در حال حاضر ۴۶ نفر در بیمارستان بستری و ۵ نفر بیمار بدحال نیز در بخش‌ای سی یو در حال دریافت خدمات درمانی هستند.

کریمی با اشاره به اوضاع وخیم شهرستان و فوت روزانه حداقل دو نفر در اثر این بیماری، از شهروندان خواست ضمن جدی گرفتن این بیماری از حضور در تجمعات و عیادت بیماران پرهیز نمایند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کامیاران برلزوم رعایت اصول قرنطیه خانگی تاکید کردوگفت: کودکان، نوجوانان و جوانان می‌توانند عامل مهمی در انتقال بیماری به مسن‌تر‌ها باشند به همین خاطر انتظار هست رعایت اصول بهداشتی از سوی تمام افراد جامعه و خانواده‌ها مد نظر قرار گیرد تا شاهد اتفاق تلخ و مرگ بیشتر نباشیم.

گفتنی است مهمترین پیشنهاد‌های مطرح شده از سوی فعالان حاضر در این نشست، الکترونیکی کردن خدمات، عدم ارائه کالا‌های یارانه‌ای در این هنگام، توجیه خانواده‌های روستایی از سوی بهورزان، استفاده از ظرفیت افراد معتمد در اقناع عمومی به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی، محدودیت حضور مسافران در سطح شهرستان، استفاده از تیم‌های امر به معروف وتذکر لسانی، بازنگری در بحث مدیریتی و تغییر رفتار و اصلاح آن، عدم اجرای بعضی از طرح‌ها توسط دولت که منجر به تشکیل صف می‌شود، استفاده از ظرفیت ائمه جمعه، دهیار وشورای اسلامی در روستا، نظارت و کنترل بیشتر برفروشگاه‌ها و مراکز خدماتی شلوغ بود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.