در گزارش زیر طرز تهیه کاسترول شلغم را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت کاسترول شلغم آشنا کنیم.

 

مواد لازم
شلغم کوچک - یک کیلو و ۳۰۰ گرم
قارچ درشت خرد شده - ۲۰ گرم
خردل – یک قاشق چای‌خوری
نمک وفلفل سیاه - به مقدار لازم
خامه - ۳ پیمانه
سیر خرد شده - یک حبه
پنیر پارمزان رنده شده - نصف پیمانه
نان خرد شده - نصف لیوان


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه
۱- فر را از قبل گرم کنید.

۲- یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید.

۳- خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد، سیر خردشده را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

۴- شلغم‌ها را باریک برش بزنید و نصف آن‌ها را داخل ظرف بچینید و نیمی ازمخلوط خامه وسیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغم‌ها تمام شود.

۵- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

۶- نان را به وسیله غذاساز ریز کنید، سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیرپارمزان رنده شده، مخلوط کنید.

۷- ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان وپنیر را روی آن بریزید و ۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.


منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.