فراهانی گفت: مالک واحد صنفی متخلفی که فیلم حراج آن در شبکه‌های اجتماعی حاشیه ساز شده بود، شب خوابید، صبح بیدار شد، تصمیم گرفت این کار را انجام بدهد و وقتی ما متوجه شدیم برخورد کردیم!

واحد صنفی که شب خوابید و صبح تصمیم گرفت تخلف کند!به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران در برنامه زنده شبکه خبر از برخورد با واحد صنفی حاشیه ساز در فضای مجازی خبر داد و گفت: برگزاری حراج در هر فصل و هر زمانی، طبق فصل هشتم قانون نظام صنفی، نیاز به اخذ مجوز از اتحادیه مربوط دارد.

وی افزود: دلایل برگزاری حراج باید برای اتحادیه مشخص باشد و اتحادیه بر واقعی بودن آن نظارت داشته باشد.

نوده فراهانی درباره برگزاری حراج کیف و کفش توسط یکی از واحد‌های صنفی در فیلمی که در فضای مجازی حاشیه ساز شده بود، بیان کرد: متاسفانه این واحد صنفی بدون مجوز گرفتن و حتی بدون دریافت پروانه کسب، دست به انجام چنین کاری زده است.

وی ادامه داد: ما هم به محض این که متوجه شدیم، بازرسانمان به همراه عوامل نیروی انتظامی در محل حضور یافتند و تذکرات لازم را دادند، اما چون به تذکرات توجهی نکردند، همان دیروز این واحد صنفی پلمب شد.

نوده فراهانی درباره میزان نظارت‌های اتاق اصناف در بازه زمانی شیوع بیماری کرونا گفت: ما هم به دلیل نظارت‌هایی که از قبل داشتیم و هم به دلیل دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، در حدی که توان داریم بازرسی‌ها را انجام می‌دهیم، اما این بازرسی‌ها تشدید شده است.

تخلف ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی در دوران کرونا

رئیس اتاق اصناف تهران درباره آمار و ارقام مربوط به میزان بازرسی‌ها و پرونده‌های تشکیل شده از زمان تشدید محدودیت‌های کرونایی جدید که از ۲۲ آبان ماه شروع شد، اظهار کرد: یک آمار کلی این است که در چندماه گذشته، حدود ۱۱۲ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی انجام شده که ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی را به دلیل عمل نکردن به ضوابط قانون نظام صنفی متخلف تشخیص دادیم و به سازمان تعزیرات معرفی کردیم.

جریمه ۳۰ واحد صنفی بعد از اعمال محدودیت های جدید در تهران

وی افزود: طی چند روز گذشته که قرار بود از ساعت ۱۸ بعد محدودیت‌هایی اعمال شود، بالغ بر ۴۰۰ واحد متخلف  تذکر دریافت کردند که از این تعداد، حدود ۳۰ واحد صنفی مشمول پرداخت جریمه شدند، در صورت تکرار این امر دیگر جریمه نقدی در انتظار آن ها نخواهد بود.

نوده فراهانی درباره استفاده از روش‌های نوین بازرسی مانند نظارت بر فضای مجازی بیان کرد: همین یک واحد بود که متوجه نشدیم و خیلی از تخلفات واحد‌های صنفی را قبل از انجام، جلوگیری می‌کنیم؛ این آقایان خودشان از دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا اطلاع دارند منتهی یک کسی شب می‌خوابد و صبح بیدار می‌شود، تصمیم می‌گیرد این کار را انجام بدهد و وقتی ما متوجه می‌شویم برخورد می‌کنیم.

وی در پایان ضمن اشاره به این که بازرس قرار دادن برای هر واحد صنفی عملا امکان پذیر نیست، گفت: تمام مردم باید توجه داشته باشند که خودشان برای مبارزه با کرونا پیشتاز باشند و هرکس باید برای خدمت به رفاه حال و جان خود و جامعه به این دستورالعمل‌ها عمل کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
چه تصمیم مسخره ای واقعا
ببینید گرانی ها چقدر سرسام آور شده که مردم بخاطر اینکه کمی ارزانتر بخرند هجوم میبرند .متاسفم اقعا براتون که بجای حل مشکل گرانی و تورم دنبال مسایل خورده پا هستید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۲۵ آبان ۱۳۹۹
تو این چهل سال انقلاب خصوصا در ده سال اخیر شما اصناف خون مردم رو تو شیشه کردین و این وسط فقط کارگر و حقوق بگیر ها ضرر کردن و هر روز نفرین میکنن شما رو.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۲۵ آبان ۱۳۹۹
#حراج_را_ممنوع_کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۲۵ آبان ۱۳۹۹
حالا حق کارشناسی پرداخت میکرد اوکی بود
آخرین اخبار