به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان اعلام کرد: در پی یکپارچه سازی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی، این شرکت با ۳۸ واحد آزمایشگاه مجهز به تجهیزات مدرن و پیشرفته در بخشهای باکتریولوژی، فیزیکوشیمیایی، بیولوژی، ریزآلاینده آلی و ریزآلاینده معدنی آب و باکتریولوژی، فیزیکوشیمیایی فاضلاب در سراسر استان بر کیفیت آب و فاضلاب نظارت دارد.
سیده ضحی حجازی، مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای گیلان با اشاره به فعالیت ۳۸ واحد آزمایشگاه در سطح استان گفت: در این آزمایشگاهها انجام آزمونهای کیفی با تواتر زمانی و مکانی مشخص، پایش کیفی منابع تأمین آب (چاه، چشمه و رودخانه ها)، تصفیه خانههای آب، مخازن ذخیره و شبکههای توزیع آب و عملکرد تصفیه خانههای فاضلاب، تحت نظارت کارشناسان مجرب و مطابق دستورالعملها و استانداردهای ملی و بین المللی آب شرب انجام میگیرد.
او افزود: شرکت آب و فاضلاب گیلان با هدف گذاری ارتقاء کیفی آب در حد استاندارد کشوری و بین المللی در کل استان فرآیند تأمین و توزیع آب شرب بهداشتی را به صورت پیوسته مورد آنالیز قرار میدهد.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای گیلان ادامه داد: در این راستا در ۶ ماهه اول سال تعداد ۶۳ هزار و ۷۳۶ نمونه آزمون کلرسنجی در بخش شهری و ۴۲۱ هزار و ۴۸۴ نمونه در بخش روستایی، تعداد ۶۲ هزار و ۷۲۶ نمونه آزمون کدورت سنجی در بخش شهری و ۶۲ هزار و ۴۰ نمونه در بخش روستایی انجام شد.
حجازی تعداد ۴ هزار و ۲۵۲ نمونه آزمون باکتریولوژی آب در بخش شهری و ۳۳ هزار و ۷۳۶ نمونه در بخش روستایی را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد و یادآور شد: برای کنترل دورهای عملکرد آزمایشگاه و پایش دقت و صحت نتایج اندازه گیری ها، شرکت آب و فاضلاب استان هر ساله به منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاههای خود، در آزمونهای کفایت مهارت تخصصی (PT) در سطح کشوری شرکت میکند.
او همچنین تصریح کرد: در ۶ ماهه اول سال ۹۹ این شرکت با تولید و تحویل بیش از ۳ هزار لیتر آب ژاول غلیظ به فرمانداری ها، شهرداری ها، بخشداری ها، مراکز بهداشت، آتش نشانی ها، نیروهای ارتش و سپاه و جمعیت هلال احمر مستقر در استان گیلان به منظور همراهی با نظام سلامت استان و مبارزه با تهدیدات کرونا ویروس همکاری داشته است.
انتهای پیام/ع