منصور درجاتی مدیر کل مدیریت بحران استان تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامههای استانداری تهران برای جلوگیری از مشکلات حاصل از بارندگی، اظهار کرد: با شهرداری تهران و دستگاههای مرتبط مثل آب منطقهای، راهداری، اورژانس، هلال احمر جلسهای به عنوان پیشگیری قبل از موعد داشتیم.
وی ادامه داد: تمهیداتی در این جلسه اندیشیده شد که از جمله آن لایروبی رود و درهها، کانالها و مسیلها بود که خارج از شهرهای استان تهران و داخل شهر های استان تهران هستند. در مناطق ۲۲ گانه تهران این وظیفه بر عهدهی شهرداری تهران است که تا قبل از آن جلسه ۵۰۰ کیلومتر را لایروبی کرده بود.
درجاتی افزود: تاکید ما به شهرداری تهران انجام اقدامات لازم در مناطقی بود که در گذشته سابقه ایجاد مشکل داشته است. معاونت خدمات شهری شهرداری تهران دستوراتی را مانند منشور دستورالعمل یکپارچه سراسری تنظیم کرده که در آن اقدامات برای آمادگی و مقابله با بارش باران، برف و پدیدههای دیگر در مناطق ۲۲ گانه در نظر گرفته شده است. ما این دستورالعمل را به دلیل اینکه بسیار کامل بود در سطح استان نیز اجرایی کرده ایم.
مدیر کل بحران استان تهران با بیان اینکه براساس پیش بینیهای سازمان هواشناسی در هفتههایی که آلایندههای هوای استان، میزان بالایی داشتند برنامه ریزیها و تمهیداتی در نظر گرفته شده است، گفت: این برنامهها و تمهیدات به مناطق و سطح استان اعلام شده تا براساس آن اقدامت لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: بر همین اساس اقداماتی که در حوزه بارندگیها، لایروبی، مهار آب سدها لازم است انجام شود به طور جداگانه در نظر گرفته شده است. ما در دهه سوم شهریور این جلسات و برنامه ریزیها را داشته ایم و اجرای آن ظرف چند روز گذشته آغاز شده است.
وی تصریح کرد: در سطح استان دو نقطه سنگ تراشان در ری و یک پل در محدوده شهرستان قدس را داریم که امکان دارد در فصل بارشها ایجاد مشکل کنند و طی مصوبات کمیته اضطرار ذیل ستاد مدیریت بحران استان، دستگاههای متولی مکلف به رفع مشکلات این دو نقطه شده اند. در نقاط دیگر استان موارد خاصی که در فصل بارش مشکل ساز و حاد باشند، گزارش نشده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/