معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: با راه اندازی این مراکز در شهرستان‌های مانه و سملقان و بجنورد، تعداد مراکز محلی سواد آموزی به ۱۰ مورد رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  مهدی مودی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان شمالی  با اشاره به اینکه هدف این مراکز افزایش سطح توانایی‌ها و مهارت‌های سوادآموزان است گفت : مراکز یادگیری سوادآموزی با توجه به نیازسنجی‌های هر منطقه به فعالیت می‌پردازند به گونه‌ای که علاوه بر سوادآموزی، مهارت‌های فنی و حرفه ای، چون نوغانداری و قالیبافی را نیز به افراد آموزش می‌دهند.

اوبا بیان اینکه هم اکنون ۵۴۱ نفر در این مراکز محلی دوره‌های آموزشی را می‌گذرانند، افزود: این مراکز تنها به افراد سوادآموز اختصاص ندارند بلکه ۲۰ درصد آموزنده‌های این مراکز را افراد عادی تشکیل می‌دهند.

معاون سوادآموزی استان با اشاره به اینکه جذب بی‌سوادان به برنامه‌های آموزشی  امسال ، نسبت به پارسال بیش از چهار برابر شده است، افزود: پارسال ۲ هزار و ۴۱۹ نفر بی‌سواد جذب کلاس‌های سوادآموزی استان شده بودند.


بیشتر بخوانید 


مودی گفت : امسال سه هزار و ۲۰۰ نفر بی‌سواد در قالب طرح عادی جذب می‌شوند و ۷۰ درصد، معادل هفت هزار و ۴۶۹ نفر هم در قالب طرح شتاب بخشی، زیر پوشش قرار می‌گیرند.

او افزود : امسال جذب هزار و ۵۰۰ نفر به آموزش‌های دوره انتقال و هزار نفر به دوره تحکیم هدف گذاری شده است.

اکنون درصد باسوادی در گروه ۱۰ تا ۴۹ ساله خراسان شمالی ۹۵.۰۳ درصد است که در این زمینه رتبه ۲۳ کشور را دارد و میزان باسوادی در گروه بالای ۶ سال هم ۸۳.۳ درصد است که در این زمینه در رتبه ۲۴کشوری قرار دارد.

انتهای پیام/ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.