به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهران احمدی بلوطکی دبیر شورای سلامت و امنیت مواد غذایی کلانشهر اهواز گفت: ۲۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در محدوده غرب شهرستان اهواز به دلیل رعایت نکردن اصول کرونایی پلمب شد.
او با بیان اینکه این اقدام بهداشتی در جهت اجرایی کردن اصول مرتبط با کرونا شامل فاصله گذاری اجتماعی، الزامات سلامت محیط و کار در مراکز و اماکن و همچنین آییننامه ماده ۱۳ انجام شد، افزود: مدیران و متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید نکات بهداشتی را طبق آییننامههای بهداشتی موجود رعایت کنند.
احمدی بلوطکی بیان داشت: مراکز از لحاظ بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی، بهویژه در شرایط کنونی از نظر رعایت نکات بهداشتی کرونا مورد بررسی و نظارت قرار میگیرند و آنها ملزم به رعایت این موارد هستند.
انتهای پیام/م