شیوع ویروس کرونا در ایران و استان هرمزگان سبب شده تا مسئولان برای کنترل این ویروس منحوس روش‌های مختلفی را امتحان کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، ۳۰ بهمن سال ۹۸ بود که وزارت بهداشت ایران به طور رسمی خبر وجود ویروس کرونا در کشور و ابتلای دو نفر به این ویروس خطرناک را اعلام کرد.

اولین مورد ابتلا به کرونا در استان هرمزگان نیز ۶ اسفند سال ۹۸ به ثبت رسید و حسین فرشیدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت و گو با رسانه‌ها اعلام کرد که یک خانم ۷۰ ساله اهل استان قم که برای دیدار دختر و دامادش به شهرستان قشم سفر کرده به کرونا مبتلا شده است.

ویروس کرونا یا همان کووید ۱۹ خیلی سریع همه شهر‌های ایران را آلوده کرد و مسئولان برای کنترل این بیماری تاکنون روش‌های مختلفی از جمله اعمال محدودیت رفت و آمد، ممنوعیت مسافرت و تعطیلی و کاهش ساعت کار ادارات و اصناف را امتحان کرده اند.طرح‌هایی که به صورت مقطعی و با اجرای نصفه و نیمه تا حدی در کنترل ویروس کرونا موثر بوده است.اما جدیدترین تصمیمی که از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا به تصویب رسیده، کاهش ساعات کار گروه‌های شغلی سطح ۲، ۳ و ۴ به مدت یک ماه (۲۰ آبان تا ۲۰ آذر) است.

بر اساس این طرح که از دیروز (۲۰ آبان) در استان‌های مختلف کشور و از جمله استان هرمزگان اجرا شده، گروه‌های شغلی سطح ۲، ۳ و ۴ تنها تا ساعت ۱۸ مجاز به فعالیت هستند.

آیا محدودیت‌های جدید کرونایی در هرمزگان به درستی اعمال می‌شود؟

محدودیت‌های جدید کرونایی از روز گذشته در شهرستان بندرعباس نیز اعمال شده است و گروه‌های شغلی سطح ۲، ۳ و ۴ از ساعت ۱۸ به بعد حق فعالیت را ندارند.

البته این محدودیت‌ها در چهار شهرستان پرخطر استان هرمزگان شامل بندرلنگه، حاجی آباد، بندرخمیر و پارسیان نیز اعمال شده است، ولی با این تفاوت که صاحبان مشاغل مختلف در این شهرستان‌ها تا ساعت ۲۰ مجاز به فعالیت خواهند بود.

اما بر اساس بررسی‌های میدانی صورت گرفته، دیشب بسیاری از اصناف در بندرعباس بدون توجه به محدودیت‌های اعلام شده تا پاسی از شب به فعالیت خود ادامه دادند و در خیلی از نقاط شهر نظارتی هم بر فعالیت آن‌ها وجود نداشت.

آیا محدودیت‌های جدید کرونایی در هرمزگان به درستی اعمال می‌شود؟

البته در این بین برخی اصناف هم بودند که راس ساعت ۱۸ به فعالیت خود پایان دادند.

آیا محدودیت‌های جدید کرونایی در هرمزگان به درستی اعمال می‌شود؟

عزیزالله کناری، فرماندار بندرعباس صبح امروز در ارتباط تلفنی با برنامه تلویزیونی گاه گُمن شبکه خلیج فارس به موضوع اعمال نشدن کامل محدودیت‌های کرونایی در بندرعباس واکنش نشان داد.

آیا محدودیت‌های جدید کرونایی در هرمزگان به درستی اعمال می‌شود؟

کناری گفت: در بازدید‌هایی که دیشب از سطح شهر بندرعباس انجام دادیم، اکثر مجتمع‌های تجاری از ساعت ۱۸ به بعد فعالیت خود را تعطیل کرده بودند، اما برخی از اصناف هم بدون توجه به محدودیت‌های اعلام شده مشغول به فعالیت بودند.

او افزود: صحبت‌های لازم با مسئولان اتاق اصناف بندرعباس انجام شده است و طی روز‌های آینده با اصنافی که بعد از ساعت ۱۸ فعال باشند، برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

فرماندار بندرعباس از همه مردم و اصناف خواست تا با رعایت قوانین و محدودیت‌های اعلام شده به روند کاهش شیوع ویروس کرونا در استان کمک کنند.


بیشتر بخوانید


سعید ناجی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان نیز در جلسه استانی ستاد مقابله با کرونا گفت: فرمانداران باید بر اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا نظارت داشته باشند.

محدودیت‌های جدید کرونایی و سنگ تمامی که بندرعباسی ها نگذاشتند

ناجی افزود: عملکرد فرمانداران بر اساس نتایج ارزیابی صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بازبینی و رصد می‌شود.

از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون ۸۵۷ نفر در استان هرمزگان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.

اکنون ۲۵۳ بیمار نیز بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان هرمزگان بستری اند که از این تعداد ۶۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) بستری هستند و حال ۲۰ نفر از آن‌ها نیز وخیم است.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.