علیرضا عسگریان معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: طرح پرداخت صدقات از طریق روشهای نوین، نیازمند یک تبلیغ گسترده و تغییر ذائقه عمومی است، چراکه هم اکنون نسبتی که مردم از طریق روشهای نوین صدقات پرداخت میکنند در قیاس با صندوقها قابل مقایسه نیست.
او با بیان اینکه مردم علاقهمند هستند که پول نقد خود را در قالب صدقه از طریق صندوقهای فیزیکی پرداخت کنند، گفت: البته ما مردم را برای پرداخت الکترونیکی صدقات تشویق میکنیم.
عسگریان افزود: در حال حاضر به تمامی همکاران دستگاه پز تحویل داده شده است که زمانی که برای دریافت صدقات به درب منازل مراجعه کردند، مردم بتوانند با استفاده از یک راهی صدقات خود را به کمیته امداد تحویل دهند.
معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: در حال حاضر نیرویهای کمیته امداد به صورت بسیار محدود برای جمع آوری صدقات به درب منازل مراجعه میکنند و برای این کار تمامی شیوه نامههای بهداشتی را در دستور کار قرار میدهند و در صورتی که شهروندان آزادی عمل به آنها دهند، صدقات را جمع آوری میکنند.
عسگریان گفت: امسال به دلیل اینکه نتوانستیم مبلغ صندوقهای صدقات را به طور منظم جمع آوری کنیم، در بحث جمع آوری مبلغ صدقات و استفاده از آنها، اُفت داشتهایم.
او با بیان اینکه مبالغ صندوقهای صدقات در استانهایی که در وضعیت قرمز نیستند با رعایت شیوه نامههای بهداشتی به طوری که هم برای نیرویهای کمیته امداد و هم برای خیرین مشکلی ایجاد نشود، جمع آوری میشوند، تصریح کرد: استفاده از دستگاههای پز این اقدام را تسهیل کرده است، چرا که هر خیری که بخواهد پول نقد به همکاران ما تحویل دهد، به همان اندازه کارت میکشد.
معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان کرد: این اقدامات در استانهای با وضعیت قرمز با تأخیر انجام میشود.
او با بیان اینکه درگاهها، اَپها و کد دستوری USSD کمیته امداد برای مشارکت مردم و پرداخت صدقه فعال هستند، گفت: تمامی اپلیکیشنهای بزرگ و سراسری کشور، بخشی برای نیکوکاری دارند.
عسگریان با بیان اینکه راحتترین اقدام برای پرداخت صدقه به صورت الکترونیکی، استفاده از کد دستوری #۸۸۷۷* است، گفت: از آن جایی که صدقات هر شهر و استانی باید در همان منطقه هزینه شود، در این درگاه امکان انتخاب استان دلخواه خیرین فراهم شده است.
او با بیان اینکه خیرین میتوانند از طریق کد دستوری مذکور شرایطی را برای خود ایجاد کنند که هر روز به صورت اتوماتیک مبلغ مورد نظر آنها برای صدقه از قبض تلفن همراهشان کسر شود، گفت: مبالغ ثابتی که به صورت روزانه فعال میشود، مبلغ زیادی نیست و مردم میتوانند از این روش استفاده کنند، چرا که مبالغ تعیین شده ۳۰۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ تومان است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/