به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، ارجمند مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: در این جشنواره شرکت کنندگان اقدام به پخت جغور و بغور میکنند و تصاویر آن را به صورت عکس و فیلم به صفحه مجازی اینستاگرام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان ارسال کرده و از نفرات برتر به همراه جوایز نفیس قدردانی خواهد شد.
ارجمند در خصوص نحوه برگزاری این جشنواره گفت: مهلت ارسال آثار این جشنواره از تاریخ ۲۸ آبان ماه تا ۱۸ بهمن ماه امسال است و اعلام نتایج ۲۲ بهمن ماه به مناسبت دهه فجر خواهد بود.
او ادامه داد: برگزاری جشنواره جغور و بغور به عنوان غذای سنتی و محلی استان زنجان با هدف آشنایی با غذاهای سنتی، محلی و بومی استان و سعی در احیای بیشتر آن است. این غذابه علت تنوع فراوان، سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت مناسب و در دسترس بودن میتواندجایگزین مناسبی برای غذاهای فاقد ارزش باشد، در حالی که برخی از آنها در حال فراموشی هستند.
انتهای پیام/م