مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: جشنواره محلی پخت جغور بغور به صورت مجازی در استان زنجان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، ارجمند مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: در این جشنواره شرکت کنندگان اقدام به پخت جغور و بغور می‌کنند و تصاویر آن را به صورت عکس و فیلم به صفحه مجازی اینستاگرام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان ارسال کرده و از نفرات برتر به همراه جوایز نفیس قدردانی خواهد شد.

ارجمند در خصوص نحوه برگزاری این جشنواره گفت: مهلت ارسال آثار این جشنواره از تاریخ ۲۸ آبان ماه تا ۱۸ بهمن ماه  امسال است و اعلام نتایج ۲۲ بهمن ماه به مناسبت دهه فجر خواهد بود.

او ادامه داد: برگزاری جشنواره جغور و بغور به عنوان غذای سنتی و محلی استان زنجان با هدف آشنایی با غذا‌های سنتی، محلی و بومی استان و سعی در احیای بیشتر آن است. این غذابه علت تنوع فراوان، سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت مناسب و در دسترس بودن می‌تواندجایگزین مناسبی برای غذا‌های فاقد ارزش باشد، در حالی که برخی از آن‌ها در حال فراموشی هستند.
 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.