سرپرست مرکز بهداشت شهرستان آبادان اجرای بازرسی‌های بدون توقف از مراکز صنفی و تجمعی توسط تیم‌های کارشناسی بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان آبادان خبر داد.

نجمه سید آقامیری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان آبادان صبح امروز در گفت گو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،گفت: با توجه به لزوم تشدید بازرسی‌های بهداشتی و تلاش در راستای ارتقای شرایط بهداشتی مراکز صنفی و تجمعی، واحد‌های بهداشتی محیط و حرفه‌ای این مرکز به صورت هماهنگ و ویژه  از روز‌های گذشته ۲ روز در هفته به صورت اعزام ستادی به بازرسی در قالب تیم‌های ۲ نفره به بازرسی، آموزش، آگاه‌سازی و نهایتا انجام فرایند‌های قانونی برای افراد متخلف پرداختند.

او افزود: در طی ۳ روز اجرای این طرح با حضور ۱۹ تیم ۲ نفره کارشناسی، ۴۴۵ واحد صنفی اعم از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، مراکز تجمعی مثل بانک‌ها، دفاتر پیشنهاد خدمات دولتی، جایگاه سوخت، مراکز تشخیصی پزشکی و یک مورد بیمارستان مورد بازرسی قرار گرفتند که در مجموع بیش از ۱۰۰ کیلو مواد غذایی تاریخ گذشته شامل چیپس، سالاد الویه، سوسیس و کالباس معدوم و بیش از ۵۰ واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان آبادان عنوان کرد: رعایت احتیاط‌های بهداشتی و مقررات فاصله‌گذاری فیزیکی به ویژه استفاده از ماسک، شست و شوی دست‌ها و عدم حضور در محل‌های شلوغ همچنان ضروری است.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.