به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، طهمورث فتاحی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: افتتاح و توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در سالهای ۹۸_۹۹ رشد ۵۰ درصدی داشته است.
او افزود: مجموع کل واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی که در طول سال ۹۸ به مرحله بهرهبرداری رسیدهاند ۱۵ مورد بوده که این رقم در سال ۹۹ به ۲۰ واحد رسیده است که نشان از رشد بیش از ۵۰ درصدی در صنایع غذایی و تبدیلی استان دارد.
بیشتر بخوانید
فتاحی اضافه کرد: بر اساس برش استانی شاخصهای ارزیابی عملکرد، تعهد این مدیریت در سال ۱۳۹۸ بطور متوسط ۱۰.۵ درصد بوده که دو درصد بیشتر از میانگین رشد کشوری است.
او ادامه داد: خوشبختانه در سال قبل تعداد ۱۲۳ مورد جواز تاسیس صادر گردیده است که این امر شاخص خیلی مهمی در تعیین، تثبیت و برنامهریزی درست در سال جهش تولید خواهد بود که امیدواریم امسال با تشویق سرمایهگذاران بتوانیم جهش تولید در محصولات صنایع تبدیلی و غذایی را شاهد باشیم.
انتهای پیام/ف