در گزارش زیر طرز تهیه کوفته بلغور با سیب زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته بلغور از غذا‌های سنتی کشور ترکیه است. این کوفته نیز مانند دیگر کوفته‌ها بسیار لذیذ و خوشمزه است. طرفداران کوفته در ایران بسیار زیاد است، زیرا یکی از غذا‌های سنتی ما ایرانیان نیز هست و با ذائقه ما سازگار است. البته این کوفته در ترکیه با گوشت نیز تهیه می‌شود و شما می‌وتانید به جای سیب زمینی از گوشت استفاده کنید. کوفته بلغور با سیب زمینی مانند کوفته تبریزی و دیگر کوفته‌ها سرو می‌شود. شما می‌توانید با رعایت نکات و دستور پخت آن به راحتی و در خانه آن را تهیه کنید.

اگر برای اولین بار است که می‌خواهید این غذای خوشمزه را درست کنید می‌توانید قدم به قدم با استفاده از دستور پختی که در ادامه توضیح داده ایم آن را تهیه کنید. برای تهیه کوفته بلغور از بلغور ریز گندم استفاده می‌شود. همچنین کوفته بلغور را مانند کباب باید در روغن سرخ کنید.

در بعضی از دستور پخت‌ها آن را همانند کوفته تبریزی درون آب و رب می‌پزند. ولی این غذا به دلیل اینکه مواد اولیه آن پخته شده است می‌توان آن را به راحتی درون روغن سرخ کرد در نتیجه بهترین دستور پخت همین است. بلغور همان گندم خورد شده است که پخته شده و می‌توانید آن را به صورت حاضری از مغازه‌ها تهیه کنید و یا به راحتی در خانه آن را آماده کنید. برای تهیه بلغور باید از آسیاب استفاده کنید اگر وقت این کار را ندارید بهترین کار تهیه آن از مغازه‌ها است. گندم یکی از مواد مورد نیاز و ضروری برای بدن است که می‌تواند کربوهیدارت مورد نیاز بدن را به طور کامل تامین کند. به طور کلی این غذا می‌تواند برای بدن بسیار مفید و مقوی باشد. پس اگر می‌توانید آن را حداقل در هفته یکبار برای خانواده خود تهیه کنید. کوفته بلغور را می‌توانید به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام سرو کنید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم

بلغور ریز گندم: ۱ لیوان
سیب زمینی آبپز شده: ۲ عدد
پیاز رنده شده: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سفید یا سمولینا: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
پودر فلفل قرمز:به میزان لازم
پودر نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سیب زمینی‌های آبپز پوستشان را گرفته و رنده کنید.

بلغور را داخل ظرفی ریخته کمی نمک بریزید و ۱ لیوان آب روی آن ریخته در ظرف را بگذارید تا آب جذب بلغور شود.

می‌توانید بلغور را با آب بگذارید بپزد و سپس بکوبید یا کمی آن را چرخ کنید تا بافتش نرم‌تر شود.

حال در ظرفی دیگر سیب زمینی را همراه با پیاز رنده کرده ریخته و بلغور را نیز به همراه نمک، فلفل، تخم مرغ، نعنا خشک و آرد و رب فلفل یا رب گوجه مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید.

این مخلوط را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

داخل ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید.

از مواد اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید.

اگه مواد به دستتان چسبید دستتان را خیس کنید و سپس به مواد فرم دهید.

در نهایت کوفته‌ها را داخل ماهیتابه قرار دهید تا هر دو طرفشان سرخ شود و سپس در ظرف سرو چیده همراه ماست محلی یا ماست موسیر میل کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سلام
۲۲:۳۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۹
مثل فلافله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
اگه درست کردین خوب بود مزش به منم بگید درست کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
عالی منم باسیب زمینی درست میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
برو بابا باید گوشت کیلوی150 بخریم
Iran (Islamic Republic of)
فائزه
۱۶:۲۷ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
اصلا گوشت نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۰ آبان ۱۳۹۹
رفتم که درست کنم جالب بود تنوع در غذا