به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمانهایی که در زمینه سیاستهای جمعیتی (کنترل جمعیت) مشغول به فعالیتاند عبارتاند از: ۱ ــ سازمان بهداشت جهانی، ۲ ــ سازمان تغذیه و کشاورزی بینالمللی (فائو)، ۳ ــ سازمان فرهنگی سازمان ملل (یونسکو) و ۴ ــ شورای جمعیتی.
طی دهههای گذشته، تمامی این سازمانها کنار فعالیت مخصوص خود، به سیاست کنترل جمعیت در کشورهای اسلامی نیز مشغول بوده و هستند!
طرحهای کنترل جمعیت در کشورهای اسلامی از سوی گروهی که پشت این سازمانها قرار دارند، طرحریزی میشود؛ همانطور که در طرحهای آمریکایی آمده است ایالات متحده بهدلیل سیطرهای که بر سازمان ملل و سازمانهای وابسته به آن دارد، این سازمانها را رهبری میکند؛ دخالتهای خارجی در ترسیم و اجرای سیاستهای کنترل جمعیت در کشورهای اسلامی به دو گونه صورت میگیرد:
دخالتهای مالی؛ که در تهیه راههای جلوگیری از بارداری بهصورت رایگان و ارزانقیمت نمود پیدا میکند؛ به این ترتیب که این وسایل را بهصورت انبوه در مراکز درمانی و داروخانهها در دسترس مردم قرار میدهند.
دخالتهای فرهنگی؛ که از طریق نفوذ فرهنگ غربی میان مردم، ارزشهای اجتماعی را از بین میبرند؛ ارزشهایی که زایمان را تشویق و بهکارگیری راههای جلوگیری از بارداری را رد میکنند.
بیشتر بخوانید
از آنجایی که پشتیبانی مالی برای نفوذ دادن فرهنگ غربی در جوامع اسلامی، خطر نابودی ارزشهای اجتماعی را که از دین اسلام سرچشمه میگیرد درون خود دارد، باعث میشود ارزشهای اجتماعی در چارچوب نظام بیدینی فرد شکل بگیرد؛ بنابراین لازم است راههای نابودی و ساختار جدید مورد بحث قرار گیرد؛ برایناساس راههایی که در جهت تغییر این ارزشها قرار دارند عبارتاند از:
۱ ــ راه اقتصادی: طرحهای آمریکایی بر ادامه راههای جلوگیری از بارداری و لزوم فشار بر متن جامعه تأکید کرد این هم بهمعنی فشار اقتصادی به مردم است که در نتیجه مشکلات اقتصادی خانوادهها در جوامع اسلامی افزایش مییابد و در این موقعیت اعلام میکند که مشکلات اقتصادی ناشی از افزایش تعداد فرزندان خانوادهها است؛ این مسئلهای است که سیاستهای جمعیتی که از جانب سازمان ملل پشتیبانی میشود بهروی آن تأکید میکنند.
۲ ــ راههای بهداشتی: یکی از راههای کنترل جمعیت در کشورهای اسلامی، مطرح کردن امور بهداشتی است؛ یکی از اهداف اعلامشده این سیاست، تقلیل زایمان است که احتمال مرگومیر مادران و نوزادان را کاهش میدهد؛ این سیاست با طرح این مسئله که رابطه بین افزایش جمعیت و مرگومیر وجود دارد، مردم را برای بهکارگیری این وسایل جلوگیری از بارداری متقاعد میکند، بیشترین گروه مورد نظر این سیاست زنان هستند؛ بر این اساس، سازمان جهانی یونسکو مجموعهای از کتابها و نشریهها را در این زمینه منتشر و در کشورهای اسلامی توزیع کرده است.
۳ ــ راه دینی: سیاستهای جمعیتی تحت پوشش بهاصطلاح بالا بردن سطح آگاهی و فرهنگ مردم از عالمان دینی در کشورهای اسلامی از طریق حمایت مالی از عاملان ترسیم و اجرای سیاستهایی که منجر به کاهش جمعیت میشود، بهره میجویند؛ این عمل بهخاطر این است که علمای دین این سیاستها را توجیه کنند و از لحاظ اسلام جایز بشمارند!
۴ ــ راه آزادی و استقلال زن: در مباحث اهداف مستقیم کنترل جمعیت باید به این اشاره کنیم که وقتی زن، ارزشهای اجتماعی غربی را پذیرفت سعی میکند در راستای این هدف راههای جلوگیری از بارداری را بهکار بگیرد و تعداد زایمان را کم کند.
۵ ــ تأکید بر کیفیت: پایهگذاران سیاست جمعیتشناسی به تربیت فرزندان به بیشتر از تعدادشان تأکید میکنند و این سیاستها را در ارتباط با مسائل اقتصادی میدانند و معتقدند که اگر تعداد فرزندان کم باشد، میتوانند از زندگی بهتر و فرصتی مناسبتر بهره جویند و مسلمانان نیز متأسفانه بدون توجه به عوامل دیگری که در کیفیت زندگی انسان مؤثر است، متقاعد میشوند.
۶ ــ روش تبلیغی: سیاستهای کنترل جمعیت تمامی وسایل ارتباط جمعی را بهمنظور کاهش رشد بیرویه جمعیت بهکار گرفته است که از این طریق برنامههایی را پخش میکنند تا ارزشهای جدید را در مردم بهوجود آورند و مردم را در جهت کنترل جمعیت تشویق کنند.
کشورهای اسلامی در معرض نقشههای طرحریزیشده توسط ایالات متحده آمریکا بهمنظور کاهش میزان افزایش طبیعی جمعیت قرار گرفتند و این طرحها از طریق نفوذ بر مدیریت سیاست این کشورها و حاکمیت ایالات متحده بر سازمانهای بینالمللی بهخصوص سازمانهای وابسته به آن صورت میگیرد؛ این طرحها شامل تغییرات فرهنگی است که منجر به حاکمیت فرهنگ غربی در جامعه اسلامی شده است تا جایی که رفتار مسلمانان مطابق این فرهنگ و انعکاسی از آن میشود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/