محققان دانشگاه کلمبیا دریافتند که کودکان آنتی‌بادی متفاوتی در برابر ویروس کرونا تولید می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان کلمبیایی دریافتند نوع و تعداد آنتی بادی ساخته شده بر اثر ابتلا به کرونا در کودکان با بزرگسالان متفاوت است.

متئو پوروتو، یکی از پژوهشگران این تحقیقات گفت: روند بیماری‌های عفونی در کودکان کوتاه‌تر از بزرگسالان است. بدن کودکان به صورت ویژه ای از ویروس پاکسازی می‌شود و نیازی به پاسخ ایمنی قوی ندارند.

در این تحقیق ۴۷ کودک و ۳۲ بزرگسال که آلوده به کرونا بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. تحقیقات این دانشمندان نشان داد که سیستم ایمنی بدن کودکان کمتر از بزرگسالان آنتی بادی می‌سازد و برای خنثی سازی ویروس‌ها فعالیت کمتری می‌کند.

 دونا فاربر یکی دیگر از این محققان گفت: میزان پاسخ ایمنی با مقدار عفونت، رابطه مستقیمی دارد؛ یعنی هر چه آلودگی عفونت بیشتر باشد، میزان پاسخ ایمنی و آنتی بادی تولید شده بیشتر است. آنتی بادی تنها سلولی است که پس از آلوده شدن فرد به ویروس قابل مشاهده است.

او ادامه داد: سیستم ایمنی بدن کودکان با سرعت، ویروس‌های طبیعی را پاک می‌کند، به همین دلیل پس از ابتلا به ویروس کرونا، عفونت گسترده‌ای در بدن آنها مشاهده نمی‌شود. 

براساس گفته های این محققان، کودکان گزینه مناسبی برای آزمایش واکسن‌ها هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.