پخت اربه دوشاب - گیلان

اربه یا همان خرمالوی جنگلی میوه‌ای است خود رو که از فرایندی سنتی و دیرینه برای فرآوری و پخت آن استفاده می‌شود‎. از خواص درمانی این میوه میتوان به درمان فاویسم اشاره کرد.
۱۵ / ۰۸ / ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۱
/
پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Switzerland
ناشناس
۲۱:۳۷ ۱۸ مهر ۱۴۰۰
سلام اره با چکمه میرن سرش ولی چکمه شسته شده است و تا آخر کار از ناو بیرون نمی آید اگر هم مقداری برگ یا خاک داخل ناو ریخته شود باور کنید ارز کل غذا های شهری بسیار پاکیزه تر است زیرا به مدت زیادی میجوشد و همچنین اینها منشا ارگانیک دارند ولی کدام غذای شهری ارگانیک است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
باسلام وخداقوت به هم وطنان عزیزگیلانی یم چرا میوه را خوب تمیز نمیکنند بعد له کنند ؟؟؟چوب وبرگهایش گرفته شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۱۵ آبان ۱۳۹۹
اگرتوضیح و اطلاعات بیشتری در موردش و طرز تهیه و عصاره آن بود مطلوب تر بود
Canada
ناشناس
۲۰:۴۸ ۱۵ آبان ۱۳۹۹
من که فقط زیبایی دیدم و بس
اگر در یوتیوب بگذارید .کلی باعث جذب توریست میشه
باید چشم ها را شست
باید جور دیگر نگاه کرد
خیلی کم کار در یوتیوب هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۱۵ آبان ۱۳۹۹
واویلا چکمه رو ببین. ممنون واقعا چقدر بهداشتی....

حداقل با اون چکمه دستشویی نرید.

دیگه محصولات سنتی نمیخرم چون از شدت بهداشت مردم رو شرمنده ی خودشون میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۱۵ آبان ۱۳۹۹
با تشکر ازتمام این عزیزان زحمت کش برای لگد کردن این محصول حد اقل از چکمه مواد نو سفید رنگ استفاده میکرد تا حداقل مقداری بهداشتی باشد با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۵ آبان ۱۳۹۹
با پا رفته بود روشون یا من بد متوجه شدم؟