مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: ۳۳۰ هکتار مزرعه پیاز در این شهرستان وجود دارد که امسال ۲۱ هزار تن محصول از آن‌ها برداشت شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی اصغر حجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط برداشت محصول پیاز در شاهرود ۷۰ تن در هکتار است که مهمترین ارقام کشت شده آن را "میگون" و"زرگان " تشکیل می‌دهند.

او با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی‌های این ارقام ماندگاری بیشتر پس از برداشت و بازار پسندی است، افزود:"تریپس برگخوار"، پوسیدگی ریشه و علف‌های هرز از عوامل اصلی خسارت زا برای محصول پیاز به شمار می‌رود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: کار برداشت محصول پیاز از نیمه دوم شهریور تا نیمه آبان ماه به طول می‌انجامد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.