علی نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و تصویب کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات اظهار کرد: در این کلیات طبیعتا ایراداتی وجود دارد، در آن شرایط سلبی زیادی پیش بینی شده و نقش احزاب در این قانون بسیار ناچیز گرفته شده است.
او ادامه داد: ما با قوانین خود به جای اینکه در قانون انتخابات به سمت کارکردهای حزبی برویم، بیشتر به نقش حاکمیت پرداختهایم و حتی کارهای انتخاباتی همچون ثبت نام، شرایط احراز، نظارت بر فعالیتهای انتخاباتی نامزدها و برگزاری انتخابات را سخت کرده است.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران تصریح کرد: در تمام کشورهای دنیا، حکومت در سطح بالا درگیر انتخابات نمیشود و این احزاب هستند که نقش پررنگی دارند؛ همچنین افزایش حداقل سن در قانون انتخابات تدبیر درستی نبود.
نمازی افزود: امروزه صحبت از جوانگرایی و دولت جوان است، اما تغییر سن در قانون انتخابات بر خلاف روحیه جوانگرایی است، من معتقدم که ۴۵ سال سن زیادی است و جوانان از نامزد شدن برای انتخابات محروم میشوند.
او یادآور شد: به هرحال با تصویب قانون انتخابات، کار را سخت کردهاند و زمینه مشارکت مردم هم کاهش پیدا میکند، شرایط این قانون تقریبا قابل سنجش و اندازه گیری نیست.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/