شیخ حسین انصاریان در کتاب خاطرات خود، دو خاطره از طیب حاج رضایی تعریف می‌کند؛ وصیت‌نامه عجیب او و ماجرای دختر جوانی که توبه کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ۱۱ آبان ماه سالروز درگذشت طیب حاج رضایی است. او در یازدهم آبان‌ماه سال ۱۳۴۲ در میدان تیر پادگان حشمتیه تهران اعدام و در قسمت شرقی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به خاک سپرده شد.

مرکز اسناد انقلاب اسلامی دو خاطره از شیخ حسین انصاریان درباره طیب حاج رضایی منتشر کرده است:

وصیت‌نامه‌ای که رژیم پهلوی را رسوا کرد!

شیخ حسین انصاریان می‌گوید:

حاج اسماعیل رضایی در وصیت‌نامه‌اش که شب قبل از تیرباران تنظیم کرد، نوشته بود که از چه کسانی طلبکار و به چه کسانی بدهکار است. متن آن وصیتنامه در روزنامه‌ها چاپ شد. وصایای مالی او حدود یک میلیون تومان برآورد می‌شد که در آن زمان پول هنگفتی بود. شاه پیش‌تر در سخنرانی خود گفته بود: «این‌هایی که ریختند توی خیابان و آشوب کردند، هر کدام از آقای خمینی ۲۵ ریال پول گرفته‌اند.» مردم متن سخنرانی شاه را با وصیتنامه حاج اسماعیل کنار هم گذاشته و می‌گفتند: این مردک دروغگو خجالت نمی‌کشد که می‌گوید این‌ها ۲۵ ریال پول گرفته‌اند؟! این ماجرا به صورت چماقی بر سر شاه و دربار فرود آمد.


بیشتر بخوانید

نمونه‌ای از فعالیت‌های اجتماعی شهید طیب حاج‌رضایی

شیخ حسین انصاریان می‌گوید:

طیب حاج رضایی یکی از افراد فعال در قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بود. از آنجا که همسایه دیوار به دیوار ما بودند، من از بچگی او را می‌شناختم. شاهد بودم که یک مرتبه طیب با دختر جوانی که به فساد کشیده شده بود برخورد کرد و او را از منجلاب نجات داد. بعد‌ها من شاهد بودم که او خانمی محجبه، باوقار، اهل نماز و طاعت شده و زندگی سالمی برای خود دست و پا کرده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 

برچسب ها: طیب حاج رضایی ، اعدام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.