به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، پلیس آمریکا در نزدیکی یکی از محلهای اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری این کشور از گاز فلفل استفاده کرد.
گزارشگر تلویزیون سی ان ان در این خصوص گفت: تلاش شماری از ساکنان منطقه گرام در شمال ایالت کارولینای شمالی درتجمع اعتراضی با اقدامات خشونت آمیز پلیس همراه شد. به گفته مسئولان پلیس این شهر، برگزار کننده این تجمع که یک کشیش بود مجوز لازم برای بستن خیابان و برپایی چنین تجمعی دریافت نکرده بود. اما تجمع کنندگان به برپایی تجمع اعتراض آمیز خود پرداختند و درمقابل ساختمان دادگستری در مرکز شهر تجمع کردند. یکی از مجسمههای بزرگ یادآور دوران گذشته (برده داری) آمریکا در این منطقه واقع است. آنها هشت دقیقه و چهل ثانیه در این مکان توقف کردند. این زمان نمادین یادآور زمانی است که افسر پلیس زانوی خود را روی گردن جورج فلوید، مرد سیاهپوست، گذاشت تا در نهایت او را کشت. از این رو، پلیس برای پراکنده کردن معترضان وارد عمل شد و برای این کار از افشانه گاز فلفل استفاده کرد. در مقطع دیگری هم در داخل ساختمان دادگاه شهر نیز نیروهای پلیس از افشانه گاز فلفل برای مقابله با معترضان استفاده کردند.
تصاویر منتشر شده نیز نشان دهنده وضع آشفتهای است که پس از این مواجههها بروز کرد. مسئولان پلیس این شهر میگویند به صورت مستقیم به سمت چهره هیچ فردی اسپری نپاشیده اند، اما افرادی که در صحنه بودند ازجمله نامزدی که برای انتخابات مجلس نمایندگان ایالتی فعالیت میکند برعکس سخنان مسئولان پلیس سخن گفته اند. این تجمع در فاصله کوتاهی از یک محل اخذ رای قرار داشت.
شنبه آخرین روز رای گیری زودهنگام در ایالت کارولینای شمالی بود تا در نهایت در سه شنبه بزرگ (دو روز دیگر) روز نهایی انتخابات ریاست جمهوری امسال آمریکا برگزار شود. هشت نفر در تجمع مذکور بازداشت شدند.کشیش برگزار کننده این رویداد ازجمله بازداشت شدگان است.
حزب دموکرات کارولینای شمالی، اتفاقات رخ داده در شهر گرام را محکوم کرده و گفته است این اقدامی تاکتیکی برای سرکوب رای دهندگان بوده است. باید به خاطر داشت کلانتر منطقهای که در شهر گرام این اقدامات را هدایت کرده است چند سال پیش به علت برخوردهای نژادپرستانه و مسائل دیگر، توبیخ شده است. اما او از آن تاریخ، دو مرتبه دیگر نیز به مقام کلانتری این منطقه انتخاب شده است. باتوجه به کارنامه گذشته وی تعجبی ندارد که چنین اتفاقی در کارولینای شمالی رخ داده باشد.
انتهای پیام/