معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از کاهش ۴۷ درصدی تولید تخم مرغ در استان خبر داد.

عطایی نژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: مشکلات مربوط به تامین نهاده‌های دامی، دارو و واکسن سبب شد تا میزان تولید تخم مرغ تجاری در استان در شش ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال یک هراز و ۴۲۰ تن معادل ۴۷ درصد کاهش یابد.

او با بیان آنکه میزان تولید تخم مرغ در استان به اندازه نیاز مصرف کنندگان نیست، افزود: سرانه مصرف سالانه تخم مرغ در استان ۱۱/۸ درصد است، اما با توجه به کاهش تولید تخم مرغ تجاری، امسال صادرات این محصول از مازندران صورت نگرفت.

معاون بهبود تولیدات دامی استان افزود: میزان تولید تخم مرغ در شش ماهه نخست امسال ۹ هزار و ۹۰۷ تن بود که از این مقدار ۶/۳۸ درصد صنعتی و بیش از ۹۳ درصد از سوی سایر ماکیان بود.

مازندران رتبه نهم را در تولید تخم مرغ در کشور دارد. مصرف روزانه یک عدد از این ماده غذایی، ۳ درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تأمین می‌کند.
 
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.